לחמניות בטטה וקוטג' מהירותאנחנו מתים על המתכונים האלה, שמוכיחים לנו שגם כשאין כלום בבית - תמיד יש עם מה לעבוד. קוטג' יש? שתי בטטות יש? קצת קמח? יאללה בלגן, אתם בדרך ללחמניות רכות ומתקתקות שיסגרו לכם בול את הפינה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 19/11/19 07:09
צילום: שרית נובק, mako אוכל
|
המצרכים (15 מנות):
אופציונלי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 אופים את הבטטות בתנור עד שהן מתרככות (אפשר גם לבשל בסיר עם מים או להכין אותן במיקרו). מקררים, מקלפים ומועכים למחית. 3 מעבדים במעבד מזון קמח, סוכר, מלח וחמאה עד שמתקבלים פירורים. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel 4 מוסיפים את מחית הבטטות ואת הקוטג' ומערבבים רק עד שמתקבל בצק. 5 יוצרים כדורים ומשטחים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 6 אופים כ-20 דקות (אם רוצים מפזרים מעט קצח לפני האפייה). |