פסטה ברוטב אלי אולי עם פטה עיזיםפסטה ברוטב איטלקי, המבוסס על שמן זית ושום, בגרסה מהירה במיוחד ובתגבור גבינת פטה עיזים. טעים חם או קר
| על השולחן
| פורסם 25/04/13 21:32
![]()
צילום: על השולחן
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים ספגטי לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה. 2 מפזרים מעל פטרוזיליה, קליפת לימון, שום ותערובת תבלינים. יוצקים מיץ לימון ושמן ומערבבים. מוסיפים 3/4 מגבינת הפטה המפוררת ומערבבים קלות בעזרת 2 מזלגות. 3 מפזרים מעל גבינת פרמזן, צנוברים ואת יתרת גבינת הפטה ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|