1 מחממים תנור ל-175 מעלות.
2 בוללים קלות את החלבונים ומוסיפים את הקוקוס. מערבבים עד לאחידות.
3 מסדרים את הקוקטים בתבנית התנור.
4 יוצקים לפחות כף מלאה מתערובת הקוקוס לכל קוקט. דוחסים היטב באופן שווה לתחתית ולשוליים. לא נורא אם לא יוצא מדויק.
5 אופים 12-15 דקות עד הזהבה קלה, ומצננים בתוך התבניות.
6 מכינים מוס מוקה: בקערה מניחים שוקולד קצוץ ונס קפה. בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה כמעט לרתיחה. שופכים מעל השוקולד ומערבבים להמסה.
7 נותנים טיפה להתקרר, מכסים ומכניסים למקרר לפחות לשעתיים או עד למחרת.
8 מוציאים את המוס מהמקרר, מקציפים במהירות בינונית 1-2 דקות. היזהרו מהקצפת יתר – שהמוס לא יהפוך לחמאה. מניחים בצד.
9 מכינים קרם ליקר קפה: מקציפים יחד שמנת מתוקה, ליקר קפה וסוכר עד לקרם רך. לא צריך להגיע לקצפת יציבה.
10 הרכבת המנה: משחררים את הקוקטים מהתבניות. ממלאים שקית זילוף בשני הקרמים חצי חצי, ומזלפים לתוך הקוקטים. אם רוצים מזלפים מעל סירופ שוקולד או שברי אגוזים. אם אין שקית זילוף פשוט ממלאים את הקוקטים בעזרת כפית בשני הקרמים, ומזלפים סירופ שוקולד.
>> עוד מתכונים מושחתים