מונט בלנק - קינוח ערמונים ושטרויזל פקאןקינוחים אישיים עם שכבות של קרם ערמונים, קצפת ופירורי בצק נימוכים
נעמי אבליוביץ'
| השף הלבן, תנובה
| פורסם 17/04/13 20:45
צילום: נעמי אבליוביץ', השף הלבן, תנובה
|
המצרכים (4 מנות):
שטרויזל חמאה פקאן:
אופן ההכנה:1 להכנת השטרויזל, מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 בקערה קטנה מניחים קמח, סוכר, אגוזי פקאן ומלח ומערבבים. מוסיפים את החמאה המומסת ובעזרת האצבעות מעבדים לתערובת פירורית. 3 מפזרים שכבה אחידה של התערובת בתבנית, אופים עד להזהבה, כ-30 דקות, ומניחים בצד. 4 מפוררים את השטרויזל לפרורים (ניתן להכין מראש ולאחסן בקופסה אטומה עד השימוש). 5 מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. 6 להרכבת המנה, מניחים בתחתית 4 כוסות הגשה מעט מהשטרויזל. מניחים מעל שכבה של מחית ערמונים ומעליה קצפת. מחלקים את שטרויזל הפקאן בין המנות ומגישים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות |