עוגת גבינה פירורים הפוכהעוגת שכבות עם גבינה, שוקולד ופירורים של ג'קי אזולאי
ג'קי אזולאי
| מאסטר שף
| פורסם 07/04/13 14:50
|
המצרכים :לבסיס:
לעוגה:
אופן ההכנה:1 מתחילים בהכנת הבסיס: טוחנים את הביסקוויטים ומערבבים היטב עם החמאה. 2 מצפים בסיס תבנית עגולה מתפרקת ומכניסים למקפיא לעשר דקות. אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. 3 ממשיכים בהכנת העוגה: מרתיחים מיכל שמנת. יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד המריר עד להמסתו. מצננים. 4 מקציפים מכל שמנת נוסף ומקפלים לתוך תערובת השוקולד. מעבירים לקירור עד לשימוש. 5 מקציפים את מכל השמנת השלישי עם גבינת השמנת ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת אחידה. 6 הרכבת העוגה: משחררים בעדינות את הבסיס המצופה בתערובת הפירורים מהרינג. 7 מורחים לסירוגין שכבות של תערובת השוקולד ותערובת הגבינה. 8 הופכים את העוגה על צלחת הגשה, כך ששכבת הפירורים תהיה למעלה. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
>> והנה עוד מתכון לעוגת גבינה פירורים מעולה >> לכל המתכונים לשבועות |