1 מתחילים עם הפירורים: מחממים תנור ל-170 מעלות.
>> מתכונים לשבועות
עוד מתכונים לעוגות גבינה
2 מעבדים במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הקמח ואבקת האפייה, המלח והסוכר לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים ותמצית הווניל ומעבדים בקצרה עד לקבלת פירורים עבים. אוספים את הבצק בידיים לכדור.
3 מחלקים את הבצק לשניים ומהדקים את מחציתו לתחתית של תבנית עגולה מתפרקת.
4 את המחצית השנייה של הבצק מרדדים על תבנית מרופדת בנייר אפייה לעלה בעובי 1 ס"מ.
5 מכניסים את שתי התבניות לאפייה של כ-20 דקות, עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
6 מלית הגבינה: מכניסים את דפי הג'לטין למים קרים לכ-5 דקות, עד שהם מתרככים. בינתיים מערבבים את הגבינות עם הסוכר ותמצית הווניל.
7 ממיסים את השוקולד הלבן בזהירות במיקרו ומוסיפים לגבינות. מערבבים היטב.
8 סוחטים היטב את דפי הג'לטין מהמים, מעבירים אותם לצלוחית קטנה וממיסים במיקרו 5 שניות.
9 מוסיפים כוס מתערובת הגבינות לג'לטין המומס ומערבבים היטב. מחזירים את תערובת הג'לטין לתערובת הגבינות ומערבבים היטב.
10 מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה ומערבבים בעדינות לתוך תערובת הגבינות.
11 מרכיבים את העוגה: שופכים את התערובת לתבנית העגולה, מעל הבסיס האפוי (לחילוץ קל - כדאי לרפד התבנית בשקף מסביב). את הבצק האפוי שנותר מפוררים לפירורים ומפזרים מלמעלה.
12 מכניסים לקירור ל-12 שעות, או מקפיאים ומפשירים במקרר לפני ההגשה.