מאפה בלקני במלית גבינה וחציל קלויכיסוני בצק ממולאים בגבינה בולגרית וחציל על האש. נשמע טוב? נחשו מה - הבצק הוא סופר-מהיר, ולא מצריך לישה או התפחות. קמח תופח, מכירים?
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 27/02/14 09:55
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :לבצק:
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 לשים היטב את כל חומרי הבצק לבצק אחיד, ושמים במקרר. 2 קוצצים את החציל ומערבבים עם שאר חומרי המלית. 3 מחלקים את הבצק לשניים. מרדדים כל חלק על משטח מקומח וחותכים ריבועים שווים (הגודל תלוי בכם). 4 מניחים במרכז כל ריבוע כף מלית ומקפלים לצורת מעטפה (מקפלים כל פינה לכיוון המרכז). מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים שומשום / קצח. 5 אופים בחום שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ-20-25 דקות. >> בפעם הקודמת הכנו עוגיות מגולגלות עם ריבה וקוקוס* בקרו בבלוג של אינס - תיק אוכל |