סלט קיסר עם רוטב יוגורט מתובל וקרוטוניםמה יש להגיד על סלט חסה? המון, אם הוא מלווה בקרוטונים פריכים ורוטב הורס שהוא כל מה שרצינו ויותר מרוטב לסלט: בסיס יוגורט מרענן, עם תוספות מעיפות של אנשובי, צלפים ופרמזן. זה הולך להיות המתכון הסודי שלכם
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 10/07/16 09:29
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
לקרוטונים:
אופן ההכנה:1 מערבבים את חומרי הרוטב בבלנדר, טועמים ומתקנים תיבול. אפשר להכין את הרוטב מראש ולשמור במקרר 3-4 ימים. 2 מכינים קרוטונים: קורעים חלה לחתיכות (או חותכים לקוביות גסות), יוצקים שמן זית ומערבבים. אופים ב-190 מעלות ב-15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. 3 מעבירים את עלי החסה לכלי הגשה, מפזרים את הקרוטונים, יוצקים מעליהם מהרוטב ומפזרים שבבי פרמזן. מגישים מיד.
>> לפרק הראשון של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לסלט סלק מטריף>> לפרק השני של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכונים לקציצות דג בקארי וקיש תרד כמו שצריך>> לפרק השלישי: "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לעוגת יוגורט לימונית |