Rating:
4.7
3905 reviews.
87% אהבו, מה דעתך?
לא אוהב
אוהב
תודה שהצבעת!
זמן עבודה חצי שעה
זמן הכנה יותר משלוש שעות
רמת קושי כל אחד יכול
כשרות
כשר חלבי
המצרכים :
לבסיס:
2 כוסות (200 גרם) עוגיות לוטוס טחונות לפירורים דקים
75 גרם חמאה מומסת
לקרם גבינה ושוקולד לבן:
100 גרם שוקולד לבן קצוץ
60 מ"ל (1/4 כוס) חלב
25 גרם חמאה
1 חבילה (80 גרם) אבקת אינסטנט פודינג וניל
1 מיכל (225 גרם) גבינת שמנת 25%
1 מיכל (250 גרם) גבינה לבנה 5% או 9%
65 גרם (1/3 כוס) סוכר
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
לציפוי:
150 גרם (1/2 כוס) ממרח לוטוס
אופן ההכנה:
1 מכינים את הבסיס של עוגת הלוטוס: מערבבים עוגיות וחמאה מומסת לתערובת לחה, מעבירים לתבנית ומהדקים בשכבה אחידה. שומרים במקפיא בזמן שמכינים את המלית.
2 מכינים את הקרם: ממיסים במיקרוגל שוקולד, חלב וחמאה. מערבבים לקבלת תערובת נוזלית ומצננים מעט.
3 שמים גבינות ואבקת אינסטנט פודינג בקערה נפרדת ומערבבים. מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן וטורפים במטרפה ידנית לבלילה חלקה.
4 מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינה בשלושה מחזורים.
5 מוציאים את התבנית מהמקפיא ומניחים בדופן הפנימית שקף לעוגה. יוצקים את קרם הגבינה מעל הבסיס ומיישרים את פניה בעזרת מרית מדורגת. שומרים במקרר למשך הלילה.
6 מכינים את הציפוי ומצפים: מניחים ממרח לוטוס בקערה ומחממים כמה שניות במיקרוגל עד שהוא נוזלי. מערבבים היטב ויוצקים על עוגת הלוטוס הקרה – מטים את התבנית כך שהציפוי יכסה את פניה באופן אחיד. מחזירים למקרר ל-30 דקות להתייצבות. ניתן לשמור במקרר עד 5 ימים.
>> והנה מתכון לעוגת גבינה פירורים, שתמיד טוב שיהיה לכם
לא נמצאו פריטי תוכן בקטגוריה
פתח הכל סגור הכל
240 על הפנים
הכנתי בול לפי המתכון ויצא מתוק מדי ולא יציב בכלל אפילו שהיתה במקרר כל הלילה, חסר שם משהו ליציבות ובלי קשר כל כך מתוק שמספיק חתיכה בגודל של סנטימטר. קיצור לא עושה את הדבר הזה שוב :(
שר 29/12/24 | 01:30
239 לא הבנתי את עניין ה2 חלקים
לא הבנתי מה זה 3 תנועות קיפול בשלושה מחזורים
ודים 15/11/24 | 14:07
238 עוגת גבינה לוטוס
עוגה מושלמתתת מכינה אותה המון וקוצרת מלא מחמאות
מרגלית 22/08/24 | 11:03
237 פשטידה
אני אחלפתי את נגבינת שמנת בגבינה לבנה ויצא נהדר אול מלא כלים ובלגן
ניר 11/06/24 | 12:31
236 קוטר 26
מה הכמויות ל26?
דנה 10/06/24 | 21:49
235 עוגה מעולה
הכנתי מעל עשר פעמים.. כל פעם לאירוע/ חג אחר ותמיד גורפת מחמאות..
אחת העוגות!
נטלי 10/06/24 | 18:17
234 מכינה שוב ושוב את העוגה
עודה מושלמת, רק את הפודינג להקציף עם השמנת המתוקה.
לילך 09/06/24 | 12:36
233 כמה שמנת?
שני מיכלים של 500 מ"ל כל אחד או שני מיכלים שביחד הם 500 מ"ל?
נועם 16/05/23 | 18:34
שני מכלים שהם ביחד 500 מ"ל
מערכת אוכל טוב 16/05/23 | 19:56
232 עשיתי כמה שינויים ויצא מעולה
קודם כל גבינת שמת 16 אחוז של נפוליאון לגמרי מספיקה
אפשר לוותר על הסוכר בהקצפה של השמנת
וגם לא שמתי שקף
מעבר לזה יצא טיל
רון 16/08/22 | 12:59
231 עוגת גבינה ושוקולד לבן עם לוטוס
האם אפשר להקפיא את העוגה שבוע לפני החג?
ריבי 22/05/22 | 13:13
כן
כמה שעות לפני הארוחה תוציאי אותה למקרר להפשרה
מערכת אוכל טוב 22/05/22 | 13:24
230 עוגה מעולה!
תמיד מצליחה העוגה הזאת. כמה פשוטה ככה טעימה. אם מגישים חצי קפואה מרגישה כמו עוגת גליה
מרינה 27/01/22 | 22:59
229 להחליף את הגבינה ביוגורט
זה יתאים או שלא להחליף את הגבינה הלבנה ביוגורט 1.5% ?
גאיה 04/12/21 | 12:55
228 תבנית 28'
הכנתי את הבסיס בתבנית 28 והכפלתי הכל ב 1.36.
יצא כמות ענקית של בלילה מקווה שתהיה יציבה. מכניסה ללילה במקפיא. אם אוציא אותה לציפוי ואז למקרר כשעה לפני ההגשה היא תהיה טובה ויציבה לאכילה? 🙏
ליאורה 05/08/21 | 21:38
יצא מושלם
הכנתי לפי המתכון ,
לתחתית שמתי חצי כמות פתיבר מופחת סוכר וחצי לוטוס.
בבלילה השתמשתי במחצית מהסוכר ובציפוי- קרם לוטוס ומעל הכל גירדתי חצי חבילה שוקולד פרה לבן.
יצא מושלם !! כולם הופתעו שזה הום מייד ולא קנוי..
בקיצור שחיתות במיטבה. תודה ❤️🙏
ליאורה 06/08/21 | 23:14
227 אפשר לותר על גסינת השמנת או להחליף בגבינה רזה יותר?
יעל 29/05/21 | 10:32
226 עוגת גבינה ושוקולד לבן, עם ממרח לוטוס
אתמול עשיתי את העוגה. מעולה! אני לא חובבנית גדולה של עוגיות לוטוס והחלפיתי בסיס בבסיס אחר מעוגת גבינה פרורים של קרין גורן. הציפוי בממרח לוטוס מתאים לעוגה זו. טעים!!!!!!!
ילנה 21/03/21 | 10:27
225 שקף לעוגה
האם אפשר במקום שקף להשתמש בנייר אפייה?
ראומה 09/12/20 | 16:50
224 עוגה מעולה , ממליצה מאוד תעשו בדיוק מה שכתוב ותקבלו מלא ...
ע
ליזה 22/09/20 | 15:29
223 קרם לוטוס
את הקרם של העוגה של הלוטוס מכינים יום אחרי שמכינים את העוגה? אחרי שהיא הייתה לילה שלם במקרר?
אנונימית. 05/09/20 | 16:32
זה מה שהבנתי מהמתכון
משה 24/09/20 | 03:37
222 עוגת לוטוס
תעשו בדיוק לפי המתכון הרשום ותקבלו עוגה מעולה.
גידי 04/07/20 | 12:41
221
×× ×¢×ש×× ×¢× ××××?
×ת×× ××× 26/06/20 | 15:55
220 אפשר לוותר על השוקולד הלבן??
או שזה ממש הכרחי?
מישהו ניסה בלי?
היי 10/06/20 | 16:42
עוג ה
הכרחי
ריקי 21/08/20 | 16:28
219 עוגה
אחת העוגות הטעימות שאי פעם הכנתי. ממש ממליצה. חוסלה מהתבנית
היי 26/05/20 | 11:51
218 עוגה מושלמת! הכנתי אותה עשרות פעמים!
החלטתי שמן הראוי שסופסופ אגיב ואכתוב המלצה, זאת העוגה החלבית המועדפת עלינו. תהנו :-)
רננה 25/05/20 | 09:58
217 תחתית העוגה
התחתית של העוגה (הביסקווטים המפוררים עם החמאה)לא יוצאים כשחותכים את העוגה אלא נשארים על התבנית. מה אפשר לעשות פעם הבאה כדי שיצליח יותר???
ענבר שמעוני פלדמן 23/04/20 | 13:07
216 טעים!!! ממש טעים. לא שמתי חמאה בקרם.
שני 04/04/20 | 18:18
215 חלב
דחוףףףף
בטעות שמתי כוס חלב במקום רבע...
זה משנה???
אושר 25/03/20 | 17:29
214 עוגה מעולה! טעימה ! ללקק את האצבעות
טיפים: אין צורך בגבינת שמנת, השתמשתי בגבינת פילדלפיה 11% סהכ 300 גרם וזה מספיק. יוצאת כמות גדולה של בלילה מתאים לתבנית 26 מאשר 24. לא נורא אפשר להוריד קצת. העוגה חייבת מקפיא לפחות כמה שעות טובות לפני ששמים את רוטוב הלוטוס. וממליצה בחום לעבוד עם שקף בצידי התבנית !
שירי 03/01/20 | 22:32
213 גובה
האם העוגה יוצאת גבוה ומרשימה?
תודה
:) 08/03/19 | 08:23
212 יצא אש
הורדתי מהשוקולד
*** 22/02/19 | 03:02
211 הקפאה
האם ניתן להקפיא את העוגה?
טל 01/02/19 | 14:24
210 יצא מעולה מומלץ!
H 10/01/19 | 20:23
209 תבנית מרובעת
היי,
אני רוצה להכין את העוגה בתבנית מלבנית. איזה גודל יתאים?
נעמה 02/10/18 | 19:39
208 האם אפשר לוותר על מיכל שמנת אחד?
חזרתי מקניות וגיליתי שקניתי אחד במקום שניים... זה לגמרי יהרוס את העוגה או שיכול לעבור?
ליאן 01/07/18 | 19:35
207 עוגה מעולהההה
ליטל 29/05/18 | 09:16
206 תבניץ
הכנתי את העוגה מקווה שתצא יציבה וטעמיה
השאלה שלי האם להוציא מהתבנית או להשאיר אותה בתבנית עדיף עד שמארחים??
לוטוס 28/05/18 | 11:37
205 שמנת מתוקה
אפשר לעשות את העוגה עם שמנת מתוקה אחת?????????????
מוש 17/05/18 | 23:19
204 איך מוותרים על הסוכר?
האם אפשר להשתמש באינסטנד פודיג במקום הסוכר בקצפת
ולוותר על הסוכר ?
מכינה עכשיו שאלה דחופה 11/01/18 | 21:43
אפשר לוותר
כמובן שאפשר להוריד את כמות הסוכר. אני לא מוסיפה בכלל סוכר.. מסםיק הפודינג וניל שמוכרב כולו מסוכרים
שירן 15/05/18 | 19:14
203 האם אפשר להחליף את הלוטוס באוריאו?
מישהו ניסה??
מאיה 04/01/18 | 12:10
אוריאו
אני ניסיתי עם אוריאו, יוצא טעים אבל להחליף רק בתחתית- הציפוי של העוגה נשאר עם לוטוס. ולפני כן להוציא את התכולה שלו, היא לא טעימה בכלל ללא העוגיות שעוטפות אותה. מדובר בחמאה מוקשית ומסוכרת. מיותר בתוך העוגה.
אדווה 02/02/18 | 17:24
202 מתוק מאוד...
העוגה בנראות יצאה אליפות .אבל מבאס שהיא מתוקה מדייי...ולמרות ששמתי רק 2 כפות שטוחות של סוכר בקצפת.
עוגיות הלוטוס....מתוקות מדי יחד . איך אפשר להקליל אותה יותר???? אציין,הקצפת יצאה טעימה מאוד. אך זו עוגה שאחרי כמה ביסים כבר קשה להמשיך לאכול...
מירית 18/11/17 | 22:41
201 הרבה יותר מדי מתוק. רצוי להוסיף תותים חתוכים מעל
רחלי 18/08/17 | 11:38
200 עוגה לא יציבה
שמתי את העוגה במקרר למשך הלילה
והיא לא יציבה בעליל עכשיו בבוקר כשהוצאתי אותה
הכנסתי ישר למקפיא
מה הסיכוי שלי להציל את המצב ?
טלי זילברברנד 18/08/17 | 09:47
יש להם טעות עם הפודינג
עדיף להקציף את הפודינג והשמנת המתוקה יחד עם תערובת השוקולד הלבן המומסת. ולקפל פנימה את הגבינות. ואז אין צורך בסוכר
יעל 24/01/18 | 16:25
199 טעות😁
הקצפתי ליטר שמנת מתוקה במקום חצי ליטר😱😱😱אבוד?
אני 19/07/17 | 00:16
198 אפשר לוותר על החמאה וממש מעט חלב
אפשר לוותר על החמאה בתוך התערובת גבינה ולשים ממש כף חלב, אין צורך בכל הכמות כך העוגה תהיה יציבה
שרית 01/06/17 | 07:32
197 שינוי עם החלב
בתוך המלית לא שמתי חלב
ובמקום שמנת 30 אחוז שמתי 16.
יצא יציב ומדהים
טעם מושלם
יצא מושלם 31/05/17 | 17:11
196 זו הפעם השניה שהכנתי את העוגה הזאת היום לשבועות. ויש לי ...
את הגבינה הלבנה שבמלית הכנסתי למסננת ממש דקה. לתוך כוס. או קערה אם יש לכם. מסננת רשת דקה כמו של פעם של האורז. ממתכת. שייטפטף לאט לאט עד שכל הנוזלים יירדו והגבינה תתייצב. אל תידאגו הגבינה לא תטפטף זה רק הנוזלים שלה. אפשר גם עם חיתול בד. בהצלחה.
אפרת 29/05/17 | 12:56
195 דחוף!
אפשר להכין את העוגה מחר ולהקפיא עד החג?
תודה מראש לעונים
מיכל 21/05/17 | 00:13
מקפיא
כן
מירי 07/02/21 | 17:05
194 קירור!
הכנתי את העוגה הייתה במקרר כל הלילה וזה נוזלי קצת
אפשר להחזיר להקפאה? וכל פעם שאוכלים להוציא מהקפאה ולהחזיר להקפאה?
ליטל 08/05/17 | 19:13
193 אפשר להוסיף ג׳לטין???
היי הכנתי את העוגה פעם והיא לא יצאה יציבה מה לעשות? אפשר להוסיף ג׳לטין ? כמה ואיך?
סופי 12/02/17 | 23:58
גלטין
אני מוסיפה ג׳לטין - 7 גרם ממיסה במים קרים בערך רבע כוס עד התגבשות, ומכניסה לשוקולד הלבן המומס עם החמאה והחלב שזה חם, מערבבים טוב עד שזה נמס, אם גרגירי לחמם במיקרו בפולסים בזהירות.
ממשיכים כרגיל
לימור בן חמו 02/06/23 | 13:04
192 אחת העוגות!!!
.. 27/01/17 | 21:23
191 עוגה נדירה!!!
הכנתי אותה ליומהולדת של חברה... עפו עלייה!!!!!!!!טעימה ברמוות
שביט 30/12/16 | 21:53
190 עוגה טעימה!
הכנתי את רק את המלית של העוגה ובמקום לוטוס עשיתי תחתית עם עוגיות אוראו וחמאה מומסת. ומלמעלה פיזרתי פירורי אוראו.. העוגה חוסלה!
אחד האורחים אמר שמתוק לו מידי אז נראה לי שבפעם הבאה אני אפחית מעט סוכר...
שינוי מרענן לעוגת שמנת פירורים הרגילה...♡♡
חיה 24/11/16 | 20:51
189 עוגת לוטוס
העוגה סוף טעימה בטירוף
מלי 28/08/16 | 17:28
188 הקפאה
שבוע טוב
כמה זמן העוגה יכולה להיות במקפיא?
תודה
קרן 27/08/16 | 22:18
187 אפשרי בלי השקף?
הי אפשרי בלי השקף?
רחל 30/06/16 | 20:57
אפשרי
אפשרי
ערן 24/07/20 | 01:28
186 פודינג
יש לי שאלה בקשר לפודינג, צריך לשים את האבקה או להכין פודינג בנפרד ולהוסיף?
belayneh 15/06/16 | 17:08
להוסיף את האבקה
לילי 16/06/16 | 21:25
185 לשני היקרה. הכנתי בתבנית 26 יצאה טוב מאוד תודה רבה
כמה מחמאות קיבלתי.
אפרת 14/06/16 | 02:01
184 הכנתי בדיוק לפי המתכון ויצא מצוין פלוס, האורחים התעלפו!
לילי 13/06/16 | 11:04
183 במקום ג.שמנת25% שמתי סימפוניה 5% טבעי
ויצא יציב ומעוללללה!!! זה עדיין עתיר קלוריות בגלל 2 מיכלי קצפת אבל פחות שמן וטעים מאוד.
אם משתמשים בתבנית 26 זה יוצא מספיק גבוה רק צריך להגדיל מעט את כמות הממרח לוטוס של הציפוי (אני שמתי 3/4 כוס)
טלי 12/06/16 | 11:28
182 עוגה מנצחת
עשיתי את העוגה פעם ראשונה וניצחתי בתחרות עוגות גבינה בקיבוץ.
סיגל 12/06/16 | 07:22
181 עוגה לא התייצבה
העוגה לא התייצבה לי והשארתי אותה לילה שלם במקרר.
איך אפשר להציל אותה?
אורטל 11/06/16 | 08:11
אולי ערבבת יותר מדי והקצפת "נשברה"...
אופה יפה 12/06/16 | 11:23
180 עוגת לוטוס עם שוקולד לבן
שכחתי לשים חלב בתוך שוקולד וחמאה מומסת האם זה בעיהההה?
ריטה 10/06/16 | 10:05
179 מקפלים בשלושה מחזורים אומר
שכל פעם את מוסיפה קערה אחת לתערובת ומערבבת בצורת קיפול. לא לזרוק את כל התערובות ביחד אלא להוסיף בשלבים כל קערה. לגבי השקף זה לא נורא פשוט יותר אסתטי עם... העוגה תצא נמסה תכניסו אותה למקפיא להתיצבות. עוגה מעולה! בהצלחה :)
רעות 10/06/16 | 08:07
178 עזרה דחוף
מה הכוונה ב" מקפלים לתערובת הגבינה בשלושה מחזורים"?
תודה
מיכל 09/06/16 | 20:58
177 שכחתי לשים שקף.. מה עושים?
בטעות שכחתי לשים שקף.. איך אני מוציאה את העוגה? היא לא תדבק לי עכשיו לתבנית.?
דר 09/06/16 | 19:49
חילוץ מתבנית בלי שקף
להרטיב מגבת מטבח במים חמים מאוד, לסחוט את המגבת ולעטוף מבחוץ למס׳ שניות את התבנית.
הפעולה הזו אמורה לשחרר בקלות את הקרם שקפא מהדפנות הפנימיים של התבנית.
סיון 10/06/16 | 22:35
176 אוף זה ניראה קטן. התבנית קטנה אוף למי זה יספיק? יש לי ג...
אוף
אפרת 05/06/16 | 17:16
תכיני ב26
זאת עוגה מאאאווווד עשירה! לא אוכלים ממנה הרבה למרות שהיא מאוד טעימה, תכיני בתבנית 26 יצא טיפה פחות גבוהה אבל לא צריך להגדיל כמויות!
שני 10/06/16 | 11:12
175 הכנתי יצא טוב מאוד תודה
מאיר 03/06/16 | 18:16
174 יציבות העוגה
השארתי את העוגה במשך לילה שלם במקרר, ועכשיו שאני מתכלת עלייה היא עדיין דיי נוזלית.. האם להעביר אותה לכמה שעות במקפיא? או להמשיך להשאיר אותה במקרר..? או שפשוט זה ככה ?
אשמח לתשובה בהקדם .
שיר 28/03/16 | 12:54
גם לי היא יצאה ככה...
הכנסתי אותה למקפיא מקווה שתצא טוב...
גל 02/06/16 | 16:06
173 עוגת לוטוס
יצא לי מעולה
נעמי 03/03/16 | 20:21
172 שוקולד
אפשר להחליף את השוקולד הלבן במשהו אחר
עדן 01/03/16 | 11:00
171 זמן קירור
האם 12 שעות של קירור זה מספיק?
שרון 22/01/16 | 12:58
170 לוטוס קראנץ - דחוף
יש לי רק את הממרח הקראנצי של לוטוס. זה יהיה בסדר?
אסי 04/01/16 | 15:50
לוטוס קראנץ
אין בעיה להשתמש בלוטוס קראנץ
מערכת אוכל טוב 04/01/16 | 16:55
169 עוגה יציבה
אם אני צריכה אותה לאותו היום כמה זמן צריכה להיות במקפיא כדי שתהיה יציבה?
אתי 15/12/15 | 15:05
168 האם אפשר להחליף את הגבינה הלבנה בשמנת חמוצה?
שאלה דחופה! 01/12/15 | 12:22
לצערנו לא
מערכת אוכל טוב 01/12/15 | 12:39
167 עוגה נדירה- עשית קצת התאמות
החלפתי את השוקולד לבן בשמהת חמוצה כי לא היה לי... עדיין יצא מעולה
וגם, הכנתי בתבנית פיירקס 26 והכל נהדר
בהצלחה
סיון 25/09/15 | 18:36
166 העברת העוגה
מומלץ להעביר עם המגש שמתפרק (זו מטרתו) בכדי לשמור על היציבות.
יש אפשרות לנסות להפריד מהמגש בעזרת תרווד חד ש"ייגלח" את הבסיס מהמגש
ג.פ. 12/09/15 | 12:55
165 עוגה מעולה
עשיתי אותה לשבת והיא נטרפה... במוצש כבר הכנתי עוד אחת למשך השבוע...
ליבנת 27/08/15 | 22:18
164 שאלה לגבי כמויות
נראית טעימה בטירוף, אך
שאלתי היא אם אני רוצה להכין בתבנית 28 בכמה להגדיל כמויות
תודה
דקלה 13/08/15 | 09:51
163 עוגה מנצחת!!!! סופנית ברמות
מיכלי 06/08/15 | 21:45
162 עוגת גבינה לוטוס
.
הכנתי את העוגה בהתאם להוראות והבסיס נדבק לתבנית
?מדוע
רחלוש 06/08/15 | 10:52
161 מומלצת
שמתי גבינת שמנת רגילה גבינה 9% וללא סוכר ויצאה מוצלחת
Og 25/07/15 | 22:11
160 שמנת חמוצה 9% במקום גבינת שמנת
האם אפשר להחליף את גבינת השמנת בשמנת חמוצה 9%?
האם זה יפגע ביציבות העוגה?
Sun 05/07/15 | 22:35
159 שאלה דחופה
הכנסתי את העוגה היום ב12:00 בצהריים למקרר ואני רוצה להכין את הקרם לפני
שבת, זה מספיק שבע שעות
במקרר ושאכין את הקרם בשבע?או שחייבים לילה שלם?
אולי אפשר להקפיא?
תודה
אסתר 26/06/15 | 15:28
158 עוגה מדהימה!! מומלצת בחום!!
הכנתי כבר פעמיים. עוגה מופלאה. כל כך קלה להכנה, יפהפייה וטעימה בטירוף!!'
אתי 23/06/15 | 20:03
157 עוגה שתמיד מצליחה- עצות מניסיון
מ10 פעמים שהכנתי את העוגה. המסקנות: לא צריך סוכר, מספיק מתוק בלי ועם סוכר העוגה כבדה וקשה מאוד לסיים חתיכה מרוב מתיקות, השמנת 25 אחוז הכרחית בשביל היציבות עם גבינות רזות העוגה קצת נוזלית, כדי שהעוגה תהיה יציבה עדיף להכין אותה כיום וחצי- יומיים לפני ההגשה כדי שהעוגיות שבתחתית יספחו את הנוזלים מן הגבינות וכך היא תתייצב. ערבוב טוב של הגבינות ואחכ הקיפול הנכון של הקצפת הכרחיים עמ שלא יהיו גושים והעוגה תהיה אורירית ונימוחה. בקיצור עוגה מדהימה!!!! לא תפסיקו לקבל מחמאות!
ירדן 23/06/15 | 17:02
156 !!שאלה דחופה
איך להעביר את העוגה מהתבנית קפיצית לצלחת הגשה כמו בתמונה??עם נייר אפייה?אבל הנייר ישאר מלמטה ,איך להעביר שכלום מתחת לעוגה לא יהיה??אודה לעזרה !!
אניי 23/06/15 | 00:14
???? מישהו/י
אניי 17/07/15 | 06:27
הי
בעיקרון כל הקטע של תבנית קפיצית היא שתוכלי להעביר עם המגש שבתחתית לצלחת הגשה אחרת. את לא צריכה לשים ניר אפייה, רק להעביר בזהירות את המגש בתחתית לצלחת אחרי פירוק התבנית.
עזרה 10/01/16 | 18:58
155 דחוף
אפשר לשים במקום ממרח לוטוס ריבת חלב??
אורית 22/06/15 | 15:52
154 גבינת שמנת
סליחה על הבורות אבל איפה יש גבינת שמנת 25%?
אילנה 20/06/15 | 22:37
נפוליאון או סימפוניה/ טרה/ תנובה שמנת קלאסית
מגיע בקופסא מלבנית בדרך כלל גבינה במרקם שמנת בלי תוספות
י 23/06/15 | 17:05
153 טיפים לעוגה
היי חברים, בהחלט אחת ה-עוגות והכנתי אותה בערך 10 פעמים אז.. כמה טיפים: דבר ראשון, לוותר על גבינת השמנת! באמת שזה מיותר. במקום זה תשתמשו בגבינה לבנה 9% . ממש לא מרגישים בהבדל. דבר שני,באמת שאין צורך להוסיף סוכר לקצפת זה גם ככה מאוד מאוד מותק! ואחרון חביב, אם יש אפשרות לפני הציפוי תשאירו הרבה זמן את העוגה במקרר (יותר מלילה)ם
בהצלחה ותהנו זה מעולהה
חן 16/06/15 | 19:25
152 בשביל להכין בתבנית 20-
מה הכמויות שעליי לשים? אפשרי?
שני 08/06/15 | 14:39
אפשרי
השתמשתי ב-70 אחוז מהכמויות המצוינות במתכון.
מערכת אוכל טוב 08/06/15 | 15:51
151 דחוף מאוד
אפשר להחליף את הגבינה הלבנה בשמנת חמוצה?
יערה 07/06/15 | 12:35
150 וואו יצא מדהיםםםם
קיבלתי אינספור מחמאות, פשוט עוגה טעימה שמשאירה טעם של עוד.
וקבלו טיפ קטן ממני - תכניסו את השמנת המתוקה למקפיא ל15-20 דקות לפני ההקצפה ויצא קצף מדהים ויציב
מוריה 03/06/15 | 12:39
149 דחוף
מה עם החלב? שמים יחד עם הגבינות?
טל 31/05/15 | 14:37
לא.שמים אותו במיקרוגל להמסת השוקולד הלבן
לא.שמים אותו במיקרוגל להמסת השוקולד הלבן
תשובה 01/06/15 | 07:20
148 שאלה חשובה דחוף-
אפשר במקום התחתית לוטוס להשים במקום פתי בר קרמל?
אני 27/05/15 | 20:17
כן
מערכת אוכל טוב 28/05/15 | 08:56
147 עוגה מדהימה! ממש כדי לעשות!
נטלי לוין 25/05/15 | 10:46
146 עוגה פשוט טעימה בטרוף כדאי לעשות אותה
טל שובל 24/05/15 | 09:36
145 חילוץ העוגה מהרינג
הכנתי ברינג טבל איך מחלצים את העוגה מבלי שתינזק לפני ההגשה?
לי 23/05/15 | 17:26
144 עוגת לוטוס
מדהימה מחכה למחר לאכול אותה
טל 23/05/15 | 00:10
143 עוגת גבינה לוטוס ושוקולד לבן
הכנתי לפי ההוראות אבל העוגה לא התייצבה נשארה רכה ונוזלית כמעט. מה לא עשיתי בסדר?
אתי 22/05/15 | 23:30
לי היא יצאה יציבה צריכה להיות במקרר לילה שלם אם לא יהיה ...
טל שובל 24/05/15 | 09:38
142 עוגה ומתכון מנצחים
זכיתי היום בתחרות עוגות גבינה בזכות המתכון המדהים שלכם..תודה !!! חג שבועות שמח :)
רחלי 21/05/15 | 23:44
141 שאלה
לגבי הממרח לוטוס
את הבסיס והמילוי אני שמה ללילה שלם ורק אחרי זה שמים את ממרח הלוטוס?? הכוונה אחרי לילה שלם??
אסתר 20/05/15 | 15:53
תשובה
כן.
זהבית 22/05/15 | 01:29
שפירא
יש אפשרות לשים נגיד 6 שעות במקפיא ??
רחל 22/05/15 | 12:45
140 אחת העוגות המושלמות! יצאה הורסת לגמרי!
אני 19/05/15 | 22:25
139 זמן
אני נוסעת עם העוגה מהבית לעבודה בערך 44 דקות האם היא תענוד בזה או שהיא תימס לי כמו עוגת מוס ?
שאלה חשובה 19/05/15 | 19:20
נסיע עם העוגה
תקפאי את העוגה מניסיון עד שתגיעי תפשיר שימי במקרר לחצי שעה והעל יהיה מושלם.
or 19/05/15 | 23:57
138 עוגה מאוד טעימה
הכנתי את העוגה, חצי מתכון בתבנית אינגליש קייק, יצא מעדן. מאוד מומלץ , תודה רבה.
שרי 17/05/15 | 16:38
137 הכנה מראש
אני רוצה להכין את העוגה ביום שבת ולהגיש אותה ביום שלישי. האם להשאיר אותה במקרר עד יום שלישי? העוגה תישאר יציבה? הקירור הממושך לא ישפיע על הטעם?
שיר 16/05/15 | 19:37
העוגה תעמוד בזה בגבורה
מערכת אוכל טוב 16/05/15 | 20:19
בקירור או במקפיא?
שיר 16/05/15 | 21:13
136 סעיף 4
משהו יכול להסביר לי מה הכוונה שלושה מחזורים
קונדיטור 14/05/15 | 16:18
.
מוסיפים את השמנת המוקצפת לגבינה, כל פעם 1/3 ומערבבים ( נבלע יותר טוב מאשר כשמוסיפים הכל בפעם אחת)
זהבה 15/05/15 | 00:56
הסבר
הכוונה היא לא לשפוך את כל התערובת בבת אחת, אלה לחלק ל3 חלקים את הקצפת ולערבב כל פעם חלק אחד לתוך תערובת הגבינה עד שנגמר . מקווה שהבנת את ההסבר
לימור 15/05/15 | 09:12
כן,תודה
קונדיטור 19/05/15 | 14:21
135 עוגת גבינה
מאכזב עשיתי בדיוק איך שרשום והיא יצאה דלילה ולא מוצקת כמו בתמונה גם אחרי 3 ימים במקרר
מי 12/05/15 | 20:18
134 הכנה באישיות
היי חן, קודם כל העוגה טעימה בטירוף!!!!
מכינה אותה המון.
שאלה בבקשה, יש לנו תחרות העבודה, ואני רוצה להכין את העוגה בתבניות אישיות סיליקון בומב.
האם ישנה אפשרות, או שצריך להוסיף משהו???
פוחדת שלא יצא לי טוב.
נ.ב - יש לך פייסבוק???
קרן 09/05/15 | 11:38
133 קישוט
מה זה ההלבן מסביב? כאילו מעל הציפוי.. הקישוט.. ?
הילה 05/05/15 | 16:23
לדעתי
לדעתי זה שוקולד לבן מגורד בפומפייה
לאלי 08/05/15 | 12:57
132 התרשמתי
עוגה ממש טעימה וקלה להכנה!
פרט קטן שלא צויין במתכון כדאי להשאיר אותה במקפיא כל פעם שדורשים מקרר כך היא יוצאת יציבה ואפשר לשים אותה במקרר מבלי שהיא תיפול.
קים 28/04/15 | 12:43
131 טעים מאוד
עוגה קלה וטעימה,אחת המנצחות אצלי
אם הולכים לפי ההוראות היא יוצאת יציבה וטעימה
כח הכבוד
אורטל 29/03/15 | 20:46
130 מאכזב
היא לא יציבה בכלל, ואי אפשר לחתוך אותה בכלל, היא כמו עיסה
וגם יש לי בחילה ממנה, עוגה מאוד כבדה
מאוד מאכזב
חלי 20/02/15 | 09:35
אולי אפשר לותר על שמנת מתוקה אחת, ולהוסיף במקומה חצי גבי...
או שלא להוסיף כלום במקום
שרה 22/05/15 | 13:10
129 יציבות העוגה
הכנתי את העוגה טעמה נפלא אך כשפרסתי אותה היא אינה יציבה ממש מאכזב מדוע אשמח לתשובה
דבי 07/02/15 | 18:38
128 לא יציבה
שמתי במקרר לכל הלילה ולא במקפיא - והיא פשוט לא יציבה... חבל... זה כמו גלידה עכשיו...
גם אני לא יציבה 29/01/15 | 11:28
127 הקפאה
אני רוצה להכין את העוגה למסיבה, הבעיה שיש לי שעתיים נסיעה. אם אקפיא אותה במשך הלילה היא תחזיק מעמד במשך שעתיים- שלוש בחוץ??
Mor 22/01/15 | 22:53
126 האם ניתן לוותר על הגבינות?
האם ניתן לעשות את העוגה ללא גבינות? יש אצלנו סלידה מגבינות בעוגה. ואני מאוד רוצה לעשות את העוגה הזו.... האם ניתן להוסיף עוד פודינג או משהו ולוותר על הגבינות? האם זה יהיה יציב?
שני 13/01/15 | 11:47
תגובה
בפירוש ממש ממש לא. זו עוגת גבינה לא עוגת פודינג וקצפת....
מה הבעיה בגבינה בתוך עוגה?!
מגיבה 30/01/15 | 17:21
125 גבינת שמנת
איזה גבינת שמנת צריך?
מור 07/01/15 | 10:22
124 הקפאת העוגה
רציתי לשאול בזמן שמכינים את הציפוי חייב קודם להקפיא את העוגה או שניתן להכניס אותה למקרר למשך הלילה ואז למפות אותה
העוגה ששהתה במקרר כל הלילה ולמחרת אני מצפה אותה הציפוי לא יטבע לתוך העוגה
אריאל כהן 14/12/14 | 13:57
123 עוגת לוטוס
חייבים את השקף?
נעמי 14/12/14 | 12:47
לא, אבל השוליים לא ייצאו כאלו יפים
מערכת אוכל טוב 14/12/14 | 13:28
שקף
לא חייבים, השוליים יוצאים פחות יפים. תשתמשי בניילון
חסוי 11/01/15 | 08:50
אני שמתי נייר אפייה במקום, חתכתי לפי הגובה של התבנית
נעמה 23/01/15 | 22:30
122 תחתית עוגיות לוטוס
אין לי מיקסר לטחון את העוגיות. האם אפשר פשוט לתבול אותן בחלב ולהניח בתבנית?
ענת 23/11/14 | 13:18
תגובה
את יכולה פשוט להכניס את העוגיות חתוכות גס לשקית ועם פטיש של שניצלים לרסק אותן זה יוצא כמו במיקסר ;)
לירון 26/11/14 | 23:23
תגובה
להכניס לשקית ועם פטיש של שניצל לרסק
דלית סרבי 18/04/15 | 13:20
תחתית
אני ריסקתי ביד.. העוגיות האלה נורא רכות
לאלי 08/05/15 | 13:03
121 מתכון מנצח
כל פעם שאני מכינה את העוגה הזאת שואלים אותי אם היא קנויה! שווה לנסות ולהכין אותה!
חיה 15/11/14 | 18:49
120 עוגת גבינה לוטוס
פשוט מעולה!!!
מיכל 15/11/14 | 17:56
119 לשירן,תגובה 90
זה לא אפשרי להקפיא לפני מריחת הממרח לוטוס,זה רצוי מאוד.
כיוון שאם לא תקפיאי את העוגה לפני שתמרחי את הממרח לוטוס,הממרח פשוט "יטבע" לך בעוגה.
אריאל 13/11/14 | 21:10
118 רוצה להכין אותה היום!!!!! בקשר לחמאה
רציתי לשאול אם החמאה בבלילה של השוקולד חייבים את החמאה או שאפשר לוותר על ה25 גרם האלה???
שירלי 29/10/14 | 10:17
נראה לי שאפשר לוותר
נוגה 29/10/14 | 10:21
117 מממששששש טעייים
רים 28/10/14 | 10:28
116 מעשהו יודע היכן ניתן להשיג את ממרח הלוטוס?
חיפשתי בסופרים שונים ולא מצאתי.
יש אולי משהו דומה? כתחליף?
אלכסנדרה 17/10/14 | 15:59
115 עוגת לוטוס
לא הבנתי אין בכלל אפיה בתנור?
רעות 02/10/14 | 09:39
114 אם אין שקף
מה יכול לשמש במקום שקף כדי שהעוגה לא תידבק?
גולשת 07/09/14 | 12:07
נייר אפיה
בינ 19/10/14 | 02:32
עוגת גבינה
נייר פרגמנט
רחל 09/11/14 | 00:01
113 עוגת לוטוס
תגידו העוגה בתמונה נשארת ככה יציבה ללא ג'לטין וחומרים מהסוג הזה עם אני רוצה להגיש אותה כמו שהיא נראת בתמונה? או שהיא נאכלת קפואה?
ספיר נחמני 27/07/14 | 11:08
העוגה מוגשת קרה, לא קפואה
מערכת אוכל טוב 27/07/14 | 12:32
112 מצויין + טיפ
העוגה מדהימה! פשוט ללקק את האצבעות.
לאוהבי הלוטוס ממליצה להוסיף עוגיות לתחתית ובמקום חצי כוס ממרח בציפוי לשים כוס שלמה.
הדר 13/07/14 | 14:26
111 אפשר לוותר על הסוכר בקרם הגבינה?
אני 01/07/14 | 19:38
סוכר בקרם
ממליצה להפחית , זה מה שאני עשיתי , הממרח והעוגיות מתוקות ויש גם שוקולד לבן בקרם .
נגי 27/07/14 | 10:19
110 יצא ממש פצצה עוגה מעולה מלאה במחמאות!
מומלצת מאוד ופשוט להנות ממנה !
אדר 28/06/14 | 19:55
109 ציפוי לעוגת לוטוס
חיממתי את ממרח הלוטוס במיקרו והיה נוזלי אך כשהוא בא במגע עם הגבינה ,הוא התקשה והיה קשה למרוח אותו באופן אחיד. האם ניתן לדלל את ממרח הלוטוס במעט חלב ולחממם במיקרו , כדי לקבל ממרח נוזלי יותר שיאפשר מריחה חלקה ואחידה.
רותי 21/06/14 | 15:43
לא
את פשוט צריכה שאיך שהוא יוצא מהמיקרו לשפוך אותו על העוגה, בגלל שהעוגה קרה היא מקפיאה את הציפוי.
ש 26/06/14 | 11:16
לחמם ולמרוח מייד...
פשוט צריך למרוח את הקרם כשהוא חם ונוזלי ומייד לשטח אותו
אחת שהכינה 19/07/14 | 06:57
108 שינויים בעוגה
האם ניתן במקום לשבור את העוגיות ולערבב עם חמאה פשוט לטבול אותם בחלב ולהשאיר אותן שלמות? והאם אפשר בקרם לא להכניס את 25 ג חמאה להמיס שוקולד עם חלב בלבד? אשמח לקבל תשובה
כרמית 18/06/14 | 12:48
107 עוגה נדירה!!!
אני 16/06/14 | 21:21
106 עוגת לוטוס
יצא מעולה טעים וקל להכנה מומלץ !!!
אביבה 12/06/14 | 00:46
105 מושלם
להשאיר במקרר עד 5 ימים ? אחרי יום לא נשאר כלום ! סוף הדרך של עוגה מומלץ בחום ..
בתאל 11/06/14 | 19:24
104 עוגת לוטוס
היי הכנתי את העוגה אבל למה התחתית נדבקה לתבנית??
עדי 09/06/14 | 20:06
שימי נייר שקף
צריך לשיים מסביב נייר שקף
שימי נייר שקף 28/06/14 | 19:57
103 עוגת לוטוס
אחת העוגות המדהימות שאכלתי מימיי קלה להכנה וטעימה מאוד מומלץ ביותר.
מרים 09/06/14 | 17:30
102 תבנית 26 גם בסדר?
אין 09/06/14 | 13:20
ברור, פשוט היא תהיה
נמוכה יותר.
ליאת 12/06/14 | 13:25
101 יש משהו אחר שאפשר לשים במקום השקף?
...... 09/06/14 | 13:14
100 העוגה הכי טעימה שאכלתי בחיי!
מומלץ מאוד!
ליאת 09/06/14 | 11:38
99 עוגת לוטוס
העוגה טעיממי תודה על המתכון ומחכה לעוד
עדנה 07/06/14 | 12:14
98 עוגה מדהימה
הכנתי את העוגה בערב חג. העוגה קלה להכנה וטעימה בטרוף. כל הכבוד לך חן שוקרון את א ל ו פ ה מתכון מומלץ מאוד מאוד.
נועה 05/06/14 | 09:38
97 טעים! אך נוזלי מידי..
העוגה מאוד טעימה!! אני גם ויתרתי על הוספת עוד סוכר לקצפת, כי היא פשוט כל כך מתוקה שאין צורך בעוד סוכר. הבאסה היא שגם אחרי כמעט יממה במקרר היא יצאה מאוד נוזלית. היה קצת קשה לחתוך אותה כי היא מיד התחילה לזלוג לצדדים.. אבל למרות הכל, מאוד טעים!
מריאנה 04/06/14 | 22:35
96 עוגה מדהימה!!! כנסו!
עשיתי את העוגה בדיוק לפי המתכון פה והיא יצאה מדהימה!!!! טיפ: הכנתי את העוגה לילה לפני החג ושמתי אותה כל הלילה במקפיא (לפני מריחת הקרם לוטוס מעל). היא הייתה סה"כ כ- 10 שעות במקפיא. לאחר מכן הוצאתי אותה, מרחתי את הקרם והכנסתי אותה למקרר לעוד 7 שעות. יצאה יציבה ומתוקה בדיוק כמו שעוגת גבינה צריכה לצאת!
תענוג! תודה רבה על המתכון הנפלא! בהחלט עוגה שתיכנס קבוע לתפריט השבועות שלי :)
עדי 04/06/14 | 14:37
95 למה העוגה שלי לא התייצבה?
ליאת 04/06/14 | 10:26
94 חתם סופר
כשרות 03/06/14 | 15:43
93 מישהו יודע מה הכשרות של ממרח הלוטוס?
דלית 03/06/14 | 01:01
חוג חתם סופר
יעל 03/06/14 | 15:24
חתם סופר בני ברק
גלי 03/06/14 | 15:54
חת"ם סופר
אני 03/06/14 | 16:28
92 פ
העוגה יצאה לי סוף הדרך מומלץץץץץץ עוגה קלה מאד
תהילה 03/06/14 | 00:07
91 אפשר במקום גבינת שמנת גבינה 5 אחוז רגילה ?
אפשר במקום גבינת שמנת גבינת 5 אחוז רגילה ?
לורין 02/06/14 | 23:37
כן, זה מה שאני עשיתי
יצאה פצצה. אבל חובה לקרר היטב (לילה שלם) לפני ההגשה כי הגבינה הרגילה נוזלית יותר מגבינת השמנת.
נטע 14/07/15 | 13:12
90 שאלה דחופה! אפשר להקפיא אותה טרם מריחת הציפוי?
כי נראה לי שכשאשחרר אותה מהקפיץ היא תתנדנד ולא תהיה יציבה
שירן 02/06/14 | 22:28
כן, אפשר
חן שוקרון 03/06/14 | 15:36
89 הגדלת תבנית
רוצה לעשות ב 26 אני יודע שזה אומר 20% יותר בבלילה, השאלה מה זה אומר לגבי המצרכים, האם כל אחד מהם אני מעלה ב 20% או רק את הטוטאל? בקיצור איך עושים את זה??
עמירם 02/06/14 | 17:50
88 שכחתי שקף
זה קריטי? מה אעשה כשאצטרך לשחרר אותה מהתבנית?
קרן 02/06/14 | 13:41
לא, אבל היא לא תצא חלקה ויפה כמו בתמונה
גם קרן 02/06/14 | 13:55
87 היי הבלילה של הקצפת והסוכר מימית... זה בסדר?
היי הבלילה של הקצפת והסוכר מימית... זה בסדר?
שרון 02/06/14 | 13:39
86 כאשר מקציפים את השמנת עם הסוכר זה יוצא לי בלילה מימית זה...
תמר 02/06/14 | 12:17
הקצפת והסוכר
כן גם לי יצא מימי זה צריך להיות ככה?
שרון 02/06/14 | 13:51
לא, זה לא תקין
הקצפת אמורה לצאת קשה ויציבה. אולי הקצפת שמנת מתוקה לא קרה? השמנת המתוקה חייבת להיות במקרר עד ההקצפה.
נטע 14/07/15 | 13:15
85 אפשר להמיר את גבינת השמנת בכמות כפולה של הגבינה הלבנה?
אולי 01/06/14 | 20:52
אכן כן..
אני שמתי 2 קופסאות של גבינה 9% ויצא מושלם.
ורד 02/06/14 | 12:11
84 את הציפוי שמים אחרי שהעוגה הוקפאה למשך הלילה?
שירז 01/06/14 | 15:04
כן
מערכת אוכל טוב 01/06/14 | 15:35
83 אפשר להחליף את הגבינת שמנת?
האם אפשר להחליף את הגבינת שמנת בשמנת חמוצה?
טל 30/05/14 | 12:50
לא מומלץ
מערכת אוכל טוב 01/06/14 | 15:35
את יכולה בשמנת חמוצה
יוצא ממש טוב 02/06/14 | 09:27
82 האם אפשר להקפיא?
תמי 26/05/14 | 20:28
81 עזרה..
מה זאת אומרת ״ מניחים בדופן הפנימית שקף לעוגה ״?
עדן 19/05/14 | 20:17
תשובה
שקף לעוגה הוא שקף ארוך וצר שמלבישים מסביב לתבנית מתפרקת- כדי לעזור להגביה את העוגה ו/או כדי לעשות לה גימור חלק ומושלם כמו בקונדיטוריה. אפשר לקנות אותו בחנויות מתמחות לצרכי אפייה ובישול.
מערכת אוכל טוב 01/06/14 | 15:36
80 האם ניתן להקפיא אותה מראש
ממ 18/05/14 | 20:13
79 אפשר
בסיליקון זה טוב או רק תבנית קפיצית?
א 12/05/14 | 14:09
תשובה
פחות מומלץ, כי לא תצליחי להוציא את העוגה כמו שצריך.
מערכת אוכל טוב 12/05/14 | 15:26
78 מתיקות
אפשר לוותר על השליש כוס סוכר? אשמח לתשובה
דרך אגב חן הכנתי עוגות שלך בפסח יצאו מעולות!!!
שקד 09/05/14 | 13:06
אני ויתרתי
ויצא מעולה
שירה 09/05/14 | 18:55
תודה רבה, אנסה בשבועות
שקד 11/05/14 | 13:07
אני הוספתי רק 2 כפות סוכר
ויצא מעולה. הסוכר עוזר לקצפת להייצב ולהתקשות. לא ניסיתי בלי סוכר בכלל אבל אולי זה גם יעבוד.
נטע 14/07/15 | 13:16
77 העוגה ברינג
אם אני עושה את העוגה ברינג איך אני מחלצת את התחתית מהנייר כסף?
הודיה 29/04/14 | 19:58
76 יציבות
אז מה צריך להוסיף בכדי שתהיה יציבה יותר ?
מגי 29/04/14 | 13:06
75 עוגה מדהימה, רק לא יציבה דיה.
לדעתי צריך להוסיף כמות נוספת של אינסטנט פודינג..או ג׳לטין
שירה 25/04/14 | 22:09
74 עוגת לוטוס
עונה מדהימה
פאני 05/04/14 | 09:06
73 יצא מעולה. אבל...
הכנתי, יצאה אחלה עוגה אבל סופפפר מתוקה. מה אפשר לעשות כדי להוריד את המתיקות? אחרי שלושה ביסים כבר קשה לאכול....
נטע 24/02/14 | 21:39
הורדת מתיקות
אני החלפתי את השכבת לוטוס בשערות קדאיף אפויות ומלמעלה עשיתי זיגוג קל של ממרח לוטוס מומס כדי שהטעם עדיין יישאר וזה יוצא מדהים ומוסיף קצת קראנצ׳יות לעוגה
אביחי 12/03/14 | 16:53
תודה. אנסה לעשות את זה :)
נטע 07/04/14 | 10:28
אפשר עוד פרטים
נשמע ממש שדרוג לעוגה אפשר פרטים מדויקים על ההכנה
עדי 11/09/16 | 10:40
72 עוגה טעימה במיוחד וקלה להכנה
אני אופה כבר שנים מגוון של סוגי עוגות. זוהי העוגה הטעימה ביותר שהכנתי! וויתרתי על הוספת שליש כוס הסוכר, כי לטעמי גם כך העוגה מספיק מתוקה.. עוגה טעימה ביותר!!!!
אופה 22/02/14 | 18:41
71 את הפודינג לא צריך להקציף?
נטע 22/02/14 | 17:24
לא, זאת אבקה
ותפקידה להסמיך את התערובת
מערכת אוכל טוב 23/02/14 | 08:52
70 עוגה
זה עוגת גלידה? 14/02/14 | 18:23
69 שאלה
יש אפשרות לקחת את זה לנסיעה בת שעה?
זה יימס?
שאלה 14/02/14 | 18:21
אין בעיה לשנע את העוגה מרחק של
שעה.
במזג אוויר חם במיוחד מומלץ לשמור בסמוך לקרחונים ולהעביר לקירור מיד עם ההגעה ליעד.
בהצלחה!
חן שוקרון 17/02/14 | 09:30
68 טעימה מאוד אך יצאה לי רכה מידי,מדוע?
קרן 08/02/14 | 10:42
67 יצאה לי רכה מידי..
העוגה טעימה מאוד,יש סיבה שיצאה לי רכה מידי לטעמי?!
קרן 08/02/14 | 10:38
66 עוגה שמצליחה תמיד עם טעם מדהים
המחמאות שתקצרו בעבורה שווים כל מאמץ.
יש לה בעיה אחת רצינית. היא נגמרת מהר מדיי.
אודליה 02/02/14 | 11:01
65 קרור העוגה
שלום,האם אפשר להקפיא את העוגה???
טלי 01/02/14 | 19:03
64 עוגה מדהימה!!
אחת העוגות! אני כל פעם משנה את הציפוי שלה והקישוטים =)
אביב 27/12/13 | 16:34
63 חן שוקרון את אלופה!
פעם שניה שהכנתי כל פעם כולם מתעלפים מעונג, הוראות ברורות ומדויקות תענוג! תודה.
לילוש 25/12/13 | 23:19
62 אפשר להקפיא אותה ולהפשיר אחרי כמה ימים?
אילנה 17/12/13 | 22:18
אני אשמח לתגובה. תודה
אילנה 20/12/13 | 14:28
61 החבר שלי אמר שזה הדבר הכי טעים שאכל בחייו
לירון 03/11/13 | 09:19
60 עוגה
העוגה יצאה נפלאה .אין מילים
אילנה 06/10/13 | 08:06
59 יצא ממש טעים!
עדי 28/09/13 | 21:16
58 למה הכוונה בשלושה מחזורים
בסעיף 4 רשום מקפלים את התערובת בשלושה מחזורים...
למה התכוונתם שרשמתם שלושה מחסורים?
יפה 25/09/13 | 07:37
תשובה
מקפלים שליש מהקצפת לתוך התערובת, מוסיפים שליש נוסף ומקפלים, ואז מוסיפים את השליש האחרון ומקפלים.
מערכת אוכל טוב 25/09/13 | 10:16
אוקיי הבנו מזה 3 מחזורים.. אבל מז"א לקפל?
מז"א לקפל?
:-) 23/10/13 | 18:12
57 שקף
היכן ניתן למצוא את השקף האם קיים בסופרים?
רחלי 25/09/13 | 07:28
רק בחנויות המתמחות.
אבל אפשר לוותר על השקף, פשוט השוליים יהיו פחות חלקים ויפים.
מערכת אוכל טוב 25/09/13 | 10:14
אפשר גם בקטן
הכנתי את העוגה (בלי השקף) יצאה מעולה והשקף לא קריטי.
אפשר לעשות את המתכון הזה בכוסיות פלסטיק שקופות קטנות שמוכרים בחנויות חד פעמי.
תחתית של עוגיות למטה, קרם שמנת באמצע ומעל הממרח המומס.
גם יפה וגם אישי :)
שני 07/11/13 | 15:28
56 הכנתי את העוגה בלי גבינת שמנת רק 5 אחוז
אחלה אחלה עוגה
יצא מעולה 13/09/13 | 00:41
55 זמן קירור
אם אני רוצה להכין את העוגה מעכשיו לערב, האם אפשרי להקפיא במקום שתעבור לילה במקרר? אם כן, כמה זמן להקפיא?
א 04/09/13 | 11:55
54 מה זה שקף לעוגה?
כתבו שצריך להוסיף שקף עוגה לדופן הפנימית של התבנית.. מהזה?
חיים 03/09/13 | 15:36
שקף
שקף ארוך וצר, ששמים בין התבנית לבלילה כדי שהצדדים של העוגה ייצאו חלקים ויפים, כמו בתמונה. אם אין לך - לא נורא.
מערכת אוכל טוב 03/09/13 | 17:34
53 שאלה לגבי הקפאה
ראשית- חן האלופה, כל מתכון יוצא מעולה!!!
האם אפשר להקפיא את העוגה ולהפשיר לפני האירוע?
תודה
שירה 03/09/13 | 00:11
?חן, למה את לא עונה
שלושה אנשים לפחות שאלו את השאלה הזאת בתגובות ואין תגובה.
זה חשוב להרבה אנשים. אשמח אם תגיבי.
נטע 14/07/15 | 13:18
52 עוגה מושלמתתתתת
עוגה מדהימה
שווה כל שקל
ב 28/08/13 | 13:11
51 מישהו יכול להסביר לי את המשפט?
מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינה בשלושה מחזורים
לולי 17/08/13 | 17:45
הסבר
מקציפים. מעבירים שליש מהקצפת ותערובת הגבינה, ומקפלים פנימה. מעבירים עוד שלישי, ומקפלים פנימה. וכך גם עם השליש השלישי.
מערכת אוכל טוב 18/08/13 | 15:17
תגובהל51
פשוטו כמשמעו ברגע שהקצפת יציבה לאחר הקצפה מערבבים בצורה עדינה פנימה את התערובת שהקצפת לא תשבר מהערבוב יתר שתישמור על הנפח שלה בהצלחה
אסנת 19/08/13 | 15:12
50 עוגה מדהימה
עוגה עשירה וטעימה מאוד אני התאהבתי!
מיטל 15/08/13 | 21:06
49 משתמשים בשקף לעוגות קרות.
ל 31/07/13 | 17:31
48 (:
עשיתי!! עוגה מעולה שחוסלה במהירות!!!
(: 30/06/13 | 19:37
47 גודל התבנית
יש אפשרות להשתמש בתבנית 26?
לי 20/06/13 | 19:29
כמות כזו רק תבנית 26 אלא אם יש 24 גבוהה מאוד
מניסיון 12/06/14 | 08:24
46 עוגה חבל על הזמן
עושה ממש מצוינת.. ממליץ להחליף את הגבינת השמנה ב2 גבינות 9 אחוז כדי שהעוגה תהיה פחות כבדה
אור 06/06/13 | 12:04
45 איזה גבינה מכילה 25%
האם מדובר בגיבנת נפולאיון?
לי 28/05/13 | 21:05
נכון, גבינת נפוליאון
חן שוקרון 29/05/13 | 09:48
44 מהמםםםם
וואוו, אכלתי את העוגה ואז קיבלתי את הקישור למתכון
אין דברים כאלה!!! ממליצה לשים במקפיא, זה כמו עוגת גלידה מפנקת והלוטוס פשוט שילוב מנצח!
שירן 28/05/13 | 19:02
43 במה אפשר להחליף את השוקולד הלבן?
שוקולד חלב? עוד גבינה+סוכר? תמצית וניל?
רחל 24/05/13 | 12:05
שימי לב לתשובה של חן
לתגובה מספר 41
מערכת אוכל טוב 26/05/13 | 08:18
42 גבינות
אני חיה בארה"ב ופשוט אין באפשרותי להשיג גבינות 9% או 5%, מה התחליף המומלץ?
michal 23/05/13 | 03:55
פשוט גבינות שמנות יותר...
מערכת אוכל טוב 23/05/13 | 09:51
תחליף לגבינה בארה"ב
Sour cream
אתי 14/11/17 | 19:56
41 ללא שוקולד
היי חן... יש לי שאלה
אם אני רוצה לעשות את העוגה רק כעוגת גבינה קרה ללא שוקולד לבן עליי להוריד את השוקולד, החמאה והחלב וכל השאר לעשות אותו דבר??
תודה!!
טלי 22/05/13 | 14:01
הי טלי
ניתן להכין את העוגה ללא שוקולד.
במקרה כזה באמת מוותרים על השוקולד, החמאה והחלב. מגדילים את כמות הגבינה ל - 750 גרם ואת כמות הסוכר ל - 3/4 - 1 כוס.
כל השאר רגיל.
בהצלחה
חן שוקרון 22/05/13 | 15:50
חן - האם לצורך הורדת המתיקות
האם לצורך הורדת נמתיקות ניתן לוותר גם על השוקולד וגם על הסוכר? רק על השוקולד? רק על הסוכר?
רוצה שהעוגה תהיה פחות מתוקה :)
טלי 01/06/14 | 22:29
תאכלי קוטג' וזהו..
רחלי 10/06/14 | 23:13
חחחח הרגת
חחחח 28/05/15 | 19:28
40 סוף הדרך של עוגה
אני אף פעם לא מגיבה על מתכונים שלקחתי מהאינטרנט (גם על כאלה שלא הצליחו ורק נראו טוב בתמונות)
אבל הפעם אי אפשר להישאר אדישים לנוכח המתכון המאלף הזה
אכן עוגה סוף הדרך, קלה להכנה וטעימה בטרוף , לא נשאר פירור וביישה כל עוגה אחרת שהיתה בסביבה , ממש לא נעים בעוגה של חמותי לא נגעו........
אין מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חיה 19/05/13 | 07:38
39 עוגת גבינה עם ממרח לוטוס
אחת העוגות הפשוטות להכנה והטעימות.יצאה מושלם גם בטעם וגם בצורה,וכמה מחמאות קיבלתי.מושלמת!!!! {השתמשתי בגבינה סימפוניה 5% וגבינה לבנה 5%}
אביגיל 16/05/13 | 23:29
38 וואו כמה מחמאות קיבלתי !!!
העוגה הייתה אחת המוצלחות בערב שבועות פשוט טרפו אותה ! (ושבינו שהיו עוד 5 עוגות על השולחן כן....) הקרם גבינה פשוט מושלם !!!! ורצוי להשתמש בפודינג וניל צרפתי ולא הרגיל :)
נתאלי 16/05/13 | 14:53
37 omg!!!
הכנתי את העוגה, ויצא פשוט מדהים!! כולם בבית ממש התפעלו מהעוגה!! (אם כי אבא שלי ממש התחרפן כשהוא שמע מה יש בתוך העוגה :) )
יצא מדהים, אם כי לא הייתי מכינה אותה כל הזמן, לחגיגה או אירוע זה מושלם!!
איילת-חן 15/05/13 | 21:35
36 עוגה מצויינת וטעימה
הדר 15/05/13 | 18:30
35 עוגה מדהימה
הכנתי אותה והעוגה פשוט מדהימה בטעמה העדין וקלה מאוד להכנה.
כולם נורא אהבו וחיסלו את הכל.
הילה 15/05/13 | 16:50
34 עוגה- פשוט- מדהימה! שאפו
הכנתי את העוגה לערב שבועות. בד"כ אני לא מהמגיבות, אך הפעם הייתי חייבת לשתף שהעוגה גאונית. השילוב של הלוטוס והגבינה הקצפתית - פשוט מושלם. יש בעוגיות מין מליחות עדינה- עדינה וטעם שגם מזכיר ריבת חלב או קרמל. אנשים שאכלו עפו עליה לחלוטין. תודה על מתכון כה קל וכה טעים! ! !
שאפו לחן, מעתה אמשיך להכין ממתכונייך אשר באתר שלך. זה באמת שילוב גאוני:)
ליבי 15/05/13 | 01:12
33 עוגה טעימה בטרוף ! וואי וואי
כמה שזה טעים 14/05/13 | 16:16
32 זה 32 עוגיות, כח עודיה 6.25 גרם
היי 14/05/13 | 14:16
31 מטרפה ידנית-דחוףףף
אין לי מטרפה ידנית אלא רק מיקסר חשמלי.מה ניתן לעשות.?
מיטל 13/05/13 | 23:58
אז משתמשים במיקסר, או במזלג
מערכת אוכל טוב 14/05/13 | 18:17
30 קרור
לשמור במקרר או במקפיא?
נתנאל 13/05/13 | 23:58
והתשובה היא????
מישהו יכול לאמר מניסיון?
חבל שזה לא ממש ברור.
אלי 14/05/13 | 17:44
לפי מה שהבנתי, וכך גם עשיתי-
שמרתי במקרר,
והעוגה יצאה מעולה! נימוחה וטעימה!!!
ליבי 15/05/13 | 01:09
29 גודל התבנית דחוף !
אם אני עושה את זה בתבנית קפיצית של 28 אז בכמה יותר לעלות כל מצרך ?
עדן 13/05/13 | 22:28
תשובה
צריך להוסיף 40% לכלל החומרים
מערכת אוכל טוב 14/05/13 | 18:19
28 קרור
לשמור במקרר או במקפיא?
נתנאל 13/05/13 | 21:26
27 מטרפה ידנית
אין לי מטרפה ידנית אלא רק מיקסר חשמלי.מה ניתן לעשות?
מיטל 13/05/13 | 20:37
26 אין לי מטרפה ידנית
יש לי רק מיקסר חשמלי בבית.מה ניתן לעשות?
מיטל 13/05/13 | 20:33
25 האם ניתן להמיר את הממרח לריבת חלב?
מחכה לתשובה דחוף אני רוצה להכין היום.. תודה
גלית 13/05/13 | 18:35
כן
מערכת אוכל טוב 14/05/13 | 18:19
24 200 גרם עוגיות לוטוס
200 גרם עוגיות זה 24 עוגיות בהצלחה
אנונימי 13/05/13 | 15:44
200 גרם זה 32 עוגיות, כל אחת 6.25
היי 14/05/13 | 14:59
23 אינסטנט
את האינסטנט פודינג לא אמורים להקציף עם השמנת מתוקה והסוכר? ,אם אני יערבב את זה עם הגבינות אני פוחדת שיישארו גושים..
אשמח לתשובה תודה .
עדי 13/05/13 | 00:04
22 קירור העוגה
היי חן, האם יש אפשרות להקפיא את העוגה לזמן קצר ולקרר לכמה שעות במקום לקרר למשך הלילה?
חלי 12/05/13 | 20:18
21 הכנתי וזה נראה סוףףףףף אין לי סבלנות כבר לחכות ליום שליש...
גילי 12/05/13 | 19:36
20 הפיכת העוגה לאישית
חן שלום!
אני מכיר את העוגה והיא באמת מדהימה!
אני רוצה להכין מנות אישיות שלה
האם את ממליצה?
טל 12/05/13 | 11:44
כן בהחלט
ניתן להכין את העוגה גם ברינגים אישיים (או בכוסות).
בהצלחה!
חן שוקרון 12/05/13 | 17:45
יש לך המלצה על כמויות?
אם אני רוצה להכין 2 מנות אישיות, איזה כמויות את ממליצה לעשות?
איתי 27/06/13 | 14:11
19 ציפוי העוגה מטעמי כשרות
לוטוס אינו כשא בדץ. במה ניתן להמיר אותו..? שוקולד לבן! ממרח אגוזים? מה יהיה טוב?
מור 12/05/13 | 09:41
לפי האריזה הממרח כשר
בהשגחת הבד"צ.
אבל בכל מקרה, ניתן להמיר את הציפוי בשכבה דקיקה של ממרח אחר כגון ריבת חלב, ממרח חלבה, נוטלה (כדאי להקפיד על שכבה דקה מאוד על מנת שלא תתקבל עוגה מתוקה מידי).
ניתן גם לעטר בפירות טריים כגון תותים או מנגו ואפילו במשומרים (ליצ'י לדוגמא).
גם קצפת ממותקת מעט יכולה להיות תחליף טוב.
בהצלחה!
חן שוקרון 12/05/13 | 10:48
תודה רבה
מור 12/05/13 | 11:44
כשרות
הממרח כשר בהשגחת הבד"צ חתם סופר.
זה פרווה, לא חלבי.
נראה לי חבל לוותר עליו... :-)
רחל 13/05/13 | 11:05
הממרח כשר
הממרח וגם העוגיות כשרות חתם סופר... ובד"ץ
מוריה 03/06/14 | 00:03
18 האם אפשר לוותר על השקף?
שיר 11/05/13 | 10:54
אפשר, אבל השוליים יצאו פחות יפים
מערכת אוכל טוב 12/05/13 | 08:18
17 המרת גבינת השמנת בלבנה
האם המרת גבינת השמנת ב 225 גר' נוספים של גבינ לבנה 5% יפגעו משמעותית בטעם וביציבות העוגה?
קרן 09/05/13 | 21:32
אפשר להמיר את גבינת השמנת
בגבינת 9% או 5%.
חן שוקרון 10/05/13 | 14:23
לקרן, טיפ משלי
אף פעם אינני מכינה את המתכונים הרשומים "גבינת שמנת" עם גבינת שמנת. עשי כמוני , שימי את הגבינה 5% לשעה שעתיים בערך במסננת דקה מאוד מעל כלי כלשהו , או חיתול על מנת שכל הנוזלים ייצאו ממנה , ותקבלי יופי של גבינה יציבה וחזקה לכל מאפה שהוא. זה בעצם הסוד של גבינת השמנת. שאין בה נוזלים .
עירית 12/05/13 | 21:38
16 קישוט לעוגה
היי חן,
אשמח לדעת מה שמת על העוגה מסביב.. שוקולד לבן מגורר?
תודה!!
לירון 09/05/13 | 17:19
15 שאלת הבהרה
חן את פשוט תותחית!
זאת תהיה העוגה שתככב אצלנו בשבועות
אני מתכוונת להכין גם את הלחמניות שלך :)
אשמח לדעת אם אפשר להקציף את השמנת עם האינסטנט ואת תערובות הגבינות עם סוכר?
אודה לתשובתך
דבורי 08/05/13 | 22:13
תודה דבורי
אפשר להקציף את השמנת המתוקה עם האינס' פודינג, אבל אני מוצאת שקשה יותר לקפל אותה באופן אחיד לתוך תערובת הגבינה. ממליצה לדבוק באופן ההכנה הכתוב במתכון.
בהצלחה וחג שמח!
חן שוקרון 09/05/13 | 08:43
14 העוגה אששש
שווה לעשות אותה קלה וטעימה ברמות!
לירז 06/05/13 | 10:34
13 עוגת לוטוס
ייצא מעולה ממליצה בחום!!!!!
הדר 03/05/13 | 17:00
12 יצא מעולההההה
העוגה יצאה פשוט טעים אני שמתי רק שמנת מתוקה אחת ויותר גבינה לבנה וזה עדין מוצלח!
ליאת 03/05/13 | 13:11
11 כמה עוגיות לוטוס זה 200 גרם?
הילה 03/05/13 | 07:30
כמה עוגיות זה 200 גרם
36
אופיר 10/05/13 | 17:47
32 בדיוק
היי 14/05/13 | 15:01
10 אינסטנט פודינג
אפשר את האינסטנט להקציף עם השמנת מתוקה?
ככה אני מכירה מעוגות גבינה אחרות
דנה 01/05/13 | 18:12
9 שוקולד לבן
לא מחבבת שוקולד לבן,אפשר לוותר?(תחליף?)
אביבה 01/05/13 | 09:50
8 ניתן להשיג בסניפי שופרסל!!!
מכורה 30/04/13 | 11:05
7 ממרח
ניתן להשיג את הממרח המעלף בכל סניפי שופרסל!!!!!
חובבת לוטוס 30/04/13 | 10:40
6 אין בסופר ממרח לוטוס
ממרח לוטוס לא נמכר בסופרים. מישהו יכול לאמר איפה קונים?
לא מצאתי 30/04/13 | 02:51
לוטוס
אני מצאתי בשופרסל וברמי לוי !!!
אוהבת לוטוס 08/05/13 | 00:52
5 מה זה ממרח לוטוס????
והיכן קונים??זה כמו שוקולד השחר??
אור 29/04/13 | 21:26
קונים בסופר ומחביאים, אחרת לא יגיע לעוגה
רחל 30/04/13 | 08:11
לוטוס
חחחחחחחחחחחחחחח כמה שאת צודקת
לימור 30/04/13 | 10:02
רחל-כמה שאת צודקת :)
דבורי 08/05/13 | 22:09
ממרח לוטוס
הוא ממרח בטעם עוגיות הקרמל "לוטוס", אפשר לראות אותו בתמונה מצד שמאל. יש אותו בסופרים הגדולים
מערכת אוכל טוב 30/04/13 | 09:39
4 שקףף
מאיפה קונים שקף כזה??
אסתר 29/04/13 | 17:18
לגעת באוכל
ר6קי 29/04/13 | 20:52
בהצלחה
ר6קי 29/04/13 | 20:53
בפעמית סטור יש מלא
מיטל 07/05/13 | 21:11
3 ג'לטין
לא צריך ג'לטין?
אופה 29/04/13 | 16:35
לא. יש לך אינסטנט שמייצב את העוגה.
חופית 29/04/13 | 19:11
עוגת גבינה קרה
שלום רב
האם העוגה יציבה
הדסה 16/06/13 | 08:18
2 איך עובדים עם השקף?
שלב השקף לא מובן, אפשר להסביר שוב?
שרי 29/04/13 | 16:04
שקף
מניחים אותו בדופנות התבנית, הוא שומר שהצד של העוגה יהיה חלק ויפה
מערכת אוכל טוב 29/04/13 | 16:14
תחליף לשקף והמלצה
זה ישמע מוזר אבל שמתי בריסטול במקום השקף יותר מפעם אחת וזה מצליח אני ממליצה בחום כבד על העוגה תחליף כל עוגה שתקנו בקונדטוריה שאפו לחן
שולה 18/05/13 | 15:42
האם ניתן לשים שקף בכל תבנית עגולה?
האם השקף מתאים גם לתבנית קפיצית, או לתבנית חד פעמית?
יראת 29/04/13 | 20:36
תבנית קפיצית
אני משתמשת בשקף בתבנית קפיצית משום שיש אפשרות לשחרר את העודה ואז רק השקף נשאר מסביב והעוגה על הבסיס.
בהצלחה:)
ר 29/04/13 | 21:03
1 ווואווו חן שוקרון תותחית אמיתית
איזה מתכון מהמם בעזרת השם ינוסה בשבועות !!!!!!
:) 29/04/13 | 15:16
עוגת לוטוס המפורסמת
הי, האם ניתן להכין את אותן כמיות של חומרים גם בתבנית קפיצית קוטר 26. ?
תודה
אליאן 02/06/14 | 08:18
הכנתי ודעתי:
הכנתי ולדעתי אפשר! פשוט העוגה תצא יותר דקה וגדולה, וזה ממש בסדר כי כשהכנתי ב24 היא יצאה דיי עבה
לאלי 08/05/15 | 13:04
אולי כשהיא עבה יותר המתיקות של הבסיס והטופ
פחות מורגשים.....
מירית 19/11/17 | 09:15
לכל התגובות
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים