1 מערבבים בקערה את היוגורט, הקוטג' והשמן. מוסיפים את הביצים ומערבבים. מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב עד שהוא נבלע.
2 מוסיפים תוך כדי בחישה את הגבינות, התבלינים וגרגירי התירס.
3 משמנים את התבניות ומחלקים את התערובת לשלושתן. אופים במשך חצי שעה במצב טורבו בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות או עד שהפשטידות מזהיבות ותופחות וגפרור שננעץ בהן יוצא יבש.
משדרגים: אפשר לבזוק לפני האפייה מעט שומשום, קצח או גבינה מגוררת.
* אפשר להקפיא את הפשטידה או לשמור עד שבוע במקרר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!