1 מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה, עד שמתקבל קצף יציב.
2 מוסיפים את החלמונים למיקסר ומקציפים כדקה יחד עם קצף החלמונים, ומעבירים לקערה.
3 מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב.
4 מאחדים את הקצפת עם תערובת הביצים והסוכר, ומוסיפים מעט תמצית וניל.
5 מועכים את הבמבה בקערה נפרדת, ומאחדים עם תערובת הגלידה.
7 מעבירים לשתי תבניות מאורכות ושומרים בהקפאה לפחות 7-8 שעות. אם רוצים לאכול כגלידה רגילה וטעימה, ניתן להעביר לכל כלי ולהקפיא כ-4 שעות.
הערות:
* ניתן לפזר מעל הגלידה פירורי במבה אך יש לקחת בחשבון שהם מתייבשים בהקפאה, לכן אם רוצים אז מומלץ להוסיף את פירורי הבמבה ממש לקראת ההגשה.
* למתכון פרווה מחליפים את השמנת המתוקה הרגילה בשמנת מתוקה פרווה.
* במקום הבמבה אפשר לשים 6 כפות גדושות חמאת בוטנים.