1 מחממים מחבת non stick על גבי להבה קטנה.
2 מנפים לקערה את הקמח, אבקת האפייה והקינמון ומערבבים היטב.
3 בקערה נפרדת טורפים במטרפה או טוחנים עם בלנדר מוט את הריקוטה, היוגורט, הביצים, הדבש, מעדן הפרי, הסוכר, השמן ותמצית הווניל. מוסיפים את תערובת הקמח וטוחנים היטב עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה. בעזרת מרית מוודאים שלא נשארו בבלילה גושי קמח.
4 בעזרת כף קפיצית קטנה או בקבוק לחיץ מניחים במחבת החמה בכל פעם 3-4 תלוליות קטנות של הבלילה. מטגנים עד שנוצרות בועיות בחלקן העליון, הופכים ומטגנים דקה נוספת מהצד השני.
5 מגישים חם בתוספת יוגורט ומעדן פרי או ריבה.
* המתכון באדיבות Tusso
>> עוד מתכונים ללביבות
>> מתכונים לסופגניות
>> מתכונים לחנוכה