1 מכינים את שלושת סוגי הפסטה: בקערה אחת לשים את כל חומרי הבצק הטבעי עד לאחדות, בקערה שנייה לשים את חומרי בצק התרד ובקערה שלישית את חומרי בצק הסלק.
2 עוטפים כל אחד מהכדורים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
3 מערבבים יחד את חומרי הרוטב.
4 מערבבים יחד את חומרי המלית.
5 מרדדים כל כדור פסטה במכונת הפסטה רק עד שהוא מגיע לעובי של ס"מ. חוצים כל אחת מהיריעות.
6 מסדרים את מלבני הבצק זה על זה, לפי הצבעים (ראו בסרטון). מהדקים מעט ופורסים לפרוסות של ס"מ, שבכל אחת מהן ישנם כל הצבעים.
7 מרדדים כל פרוסה במכונת הפסטה לעלה פסטה דק. הפסים צריכים להיות מופנים בצורה אנכית למכונה.
8 חותכים את היריעות הצבעונית שהתקבלו לריבועים של כ-12 ס"מ ומניחים על משטח מקומח בקמח פסטה.
9 ממלאים כל ריבוע במלית ומגלגלים. מסדרים בתבנית ושופכים מעל את הרוטב.
10 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות.
11 מגישים עם הרבה פרמזן.