מאפינס גבינות ופלפל קלויארוחת ערב מקסימה בפחות מרבע שעה עבודה: רק לערבב ולתנור. הריחות כבר יפתחו לכם את התיאבון
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מפוררים לקערה את הגבינה. מוסיפים ביצים, קוטג', חמאה/שמן ושום קצוץ ומערבבים. 2 מוסיפים קמח, קוואקר, אבקת אפייה, מלח ופלפל, ומערבבים מעט. 3 קוצצים את הפלפלים לקוביות, מוסיפים לקערה ומערבבים רק עד שהעיסה אחידה. חשוב לא לערבב יותר מדי. 4 מחלקים את העיסה לתבניות מאפינס. ממלאים אותן עד שפתן כדי לקבל מאפינס בעלי כיפה גבוהה ויפה. מפזרים שומשום ואופים בחום של 180 מעלות 25 דקות, עד שהמאפינס שחומים. ממתינים 15 דקות לפני שמחלצים מהתבנית. אפשר להגיש חם או קר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. |