1 מניחים את הג'לטין בקערית עם המים ל-20 דקות, על מנת שיתרכך.
2 מעבירים לסיר עם 5 כפות שמנת מתוקה ומבשלים כ-2 דקות.
3 במעבד מזון טוחנים את המחאה עד ריכוך. מוסיפים את גבינת הפטה ומעבדים שנית. מוסיפים את הגבינה הלבנה.
4 מסננים את הג'לטין ומוסיפים את הנוזל לתערובת במעבד המזון.
5 מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה לקצפת חזקה. מערבבים לתוכה ידנית ובעדינות את תערובת הגבינות.
6 מעבירים את המסה לכוסיות פלסטיק קטנות או לתבנית בקוטר 18 ס"מ. מקפיאים שעה ומעבירים למקרר עד להגשה.
7 מגישים עם דבש חמים או פיסטוקים, ואפשר גם לפזר עלי תימין.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!