שקשוקה בקןכמה שכיף לאכול ביצה בקן לארוחת ערב, כמעט יותר כיף לאכול שקשוקה. ובכן, רון יוחננוב עשה שעטנז טעים במיוחד לשקשוקה בבצק עלים בתבנית שקעים. מישהו מבני הבית לא אוהב גבינה או ירק מסוים? אין בעיה, לא שמים לו
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 03/08/21 08:00
צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים (9 מנות):לתבנית עם 9 שקעים:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מכינים רוטב שקשוקה: מערבבים בקערה את העגבניות עם כמון, פפריקה, שמן זית, שום, מלח ופלפל (מוסיפים חריף או כל תבלין אחר שרוצים). >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 3 פותחים את בצק העלים על משטח עבודה ומחלקים אותו ל-9 קוביות. וככה זה נראה לפני התנור | צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב, mako4 מניחים כל קוביית בצק בתוך שקע בתבנית ויוצקים לתוכה כף של שקשוקה, ומעליה יוצקים ביצה. 5 מפזרים מעל כל קן גבינה ועשבי תיבול ומכניסים לאפייה כ-20 דקות. * אם רוצים ביצה פחות עשוייה, אפשר לשבור את הביצים לקינים רק באמצע האפייה. כמעט שאפשר לשמוע את הקראנץ' | צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב, makoרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. בתיאבון! |