עוגיות שיבולת שועל, חמוציות ואגוזיםתמיד אנחנו שמחים לקבל הוכחות שבריא יכול להיות גם בריא, ואפילו טעים בטירוף. הפעם אלה עוגיות שיבולת שועל עשירות וקרספיות בפה, שיפרגנו לכם בטעם נהדר ולגוף שלכם ביופי של ערכים תזונתיים
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 03/05/16 10:10
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה, סהוכר, המלח והווניל, ומערבלים עד לקבלת תערובת רכה במרקם קרם. 3 מוסיפים את הביצה, ומערבלים עד שהיא נטמעת בתערובת. 4 מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה, שיבולת השועל, האגוזים והחמוציות, ומערבלים רק עד שמתקבלים גושי בצק גדולים. 5 מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, ומאחדים לבצק אחיד. 6 מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, יוצרים צורת גליל מכל חלק, ומצננים את הגלילים במקפיא במשך שעה. 7 חותכים את גלילי הבצק לעוגיות בעובי 1 ס"מ, ומניחים במרווחים על גבי תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה. 8 אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות בצורה אחידה, מצננים לחלוטין ומגישים. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט |