לרול הקדאיף:
1 מפסלים קונוסים מנייר כסף בגודל הרצוי ומשמנים אותם בחמאה.
2 יוצרים משערות הקדאיף רצועות ארוכות, דלילות ודקות ומושחים אותן בחמאה, אבקת סוכר, ושקדים טחונים.
3 יוצקים את הקדאיף סביב הקונוסים ואופים בחום של 180 מעלות עד כדי ייבוש וקליית כל תוכן האטריות. (לא מהדקים חזק מדי על מנת להוציא בקלות את נייר הכסף בתום האפייה).
4 מקררים לאחר האפייה ומחלצים את הקונוסים.
למילוי:
5 מקציפים מיכל שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר מוסיפים קרם פרש בכמות זהה לשמנת ומקפלים.
6 מבשלים את הדובדבנים בסיר עם 2 כפות סוכר, מיץ הלימון ומקל וניל. לאחר מכן מחלצים את גרגרי הוניל וטוחנים מעט.
7 מקררים את סירופ הדובדבנים ומקפלים לתוך הקרם בעדינות.
8 ממלאים את הרולים בקרם המוכן.
9 להגשה, ניתן לקשט בדובדבנים טריים.