פשטידת פסטה וטונההמתכון הבא משלב כמה מהמאכלים שילדים אוהבים - פסטה, טונה וקוטג', שמתערבבים להם יחד לפשטידה חתיכית. אנחנו אוהבים לשמור את הטונה בצ'אנקים ולא לפרק אותה לפתיתים, אבל באמת שזה לא מחייב אתכם
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 25/03/20 07:00
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה. 2 מוסיפים לקערה קוטג', ביצים, מוצרלה, מלח ופלפל ומערבבים. 3 מרפדים תבנית בנייר אפייה. פשטידת פסטה וטונה. ככה זה נראה מבפנים | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל4 מניחים צ'אנקים של טונה על התבנית, שופכים מעליהם חצי מכמות הפסטה, מפזרים שוב את כל יתר הצ'אנקים של הטונה, ומכסים בשכבה אחרונה של כל הפסטה שנותרה. 5 מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה, עד שהפשטידה מתחילה להזהיב מלמעלה. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel פשטידת פסטה וטונה בתוך התבנית | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |