1 רוחצים את הדובדבנים.
2 פורסים את הלימון לפרוסות דקות.
3 מעבירים את הדובדבנים לסיר ומכסים אותם במים.
4 מוסיפים לסיר את הקינמון, הציפורן, 3 כפות הסוכר, קורט מלח ואת הלימון הפרוס. בוחשים ומביאים לרתיחה.
5 מרתיחים במשך 5 דקות, מוסיפים את סוכר הוניל וממשיכים לבשל ברתיחה מתונה.
6 שמים בקערה את השמנת, מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שהתערובת חלקה וללא גושים.
7 מעבירים לתערובת 3-4 כפות מהמרק להשואת טמפרטורות וליצירת תערובת דלילה וחלקה.
8 מוסיפים את התערובת למרק תוך כדי בחישה וממשיכים לבשל ברתיחה מוגברת לעוד מספר דקות.
9 טועמים ומתבלים שוב לפי הטעם.
מומלץ להגיש בצלחת מרק (יש הנוהגים להגיש בתוספת כף שמנת על המרק).
המנה ניתנת להגשה גם כמנה חמה.