1 מחממים תנור ל-220 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מכינים את מלית הפטריות: מערבבים את כל החומרים יחד בקערה, ומפזרים בחופשיות בתבנית.
3 צולים את התערובת כרבע שעה, או עד שהפטריות מזהיבות ומפרישות נוזלים. מסננים ומצננים.
4 מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-170 מעלות, ומרפדים שוב את התבנית בנייר אפייה.
5 מניחים את בצק העלים המרודד על משטח עבודה מקומח, וקורצים עיגול בקוטר 26 ס"מ.
6 מכינים את מלית הגבינות: מערבבים את גבינת השמנת עם הפלפל, המלח ואגוז המוסקט. מורחים את התערובת במרכז העיגול, ומשאירים שוליים של כ-6 ס"מ נקיים. מפזרים על גבינת השמנת את הפקורינו וגבינת העזים, ומסדרים על הגבינות את הפטריות הצלויות.
7 מקפלים את שולי הבצק פנימה כך שיכסו חלק מהמלית.
8 מברישים את שולי הבצק בביצה, ואופים כ-30 דקות עד שהבצק מזהיב.
טיפ: נועצים 3-4 קיסמים בשולי הבצק כדי שלא יתרומם בזמן האפייה.
>> בפעם שעברה הכנו עוגת שמרים במילוי ריקוטה וצימוקים
>> עוד המון מאפים נהדרים מחכים לכם בבייקרי שלנו