1 טוחנים את התירס ואת שאר המרכיבים הרטובים במעבד מזון עד לקבלת בלילה סמיכה עם גושים קטנים של תירס טחון חלקית. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים במטרפה.
2 מחממים מחבת בקוטר 26 ס"מ עם ציפוי מונע הדבקה מעל להבה קטנה ומשמנים בכף שמן. שמים רבע מכמות הבלילה ומשטחים לעובי סנטימטר. מטגנים על אש קטנה עד שהתחתית משחימה.
3 הופכים בעדינות בעדינות כדי שהקצ'אפה לא תתפרק: ראשית משחררים אותה בזהירות מהמחבת בעזרת מרית רחבה, ומחליקים לצלחת גדולה ושטוחה.
4 מוסיפים כפית שמן למחבת והופכים מעל את הצלחת. מטגנים כדקה (הקצ'אפה עדיין תישאר צהובה בחלקה התחתון), והופכים את הקצ'אפה חזרה על הצלחת.
5 מחליקים את הקצ'אפה חזרה למחבת כשהצד השחום כלפי מטה.
6 שמים על חצי מהפנקייק שני חצאי פרוסת גבינה וכף בולגרית, מסמנים בעזרת מרית את קו האמצע מעט לעומק כדי להקל על הקיפול ומקפלים בעזרת במרית רחבה.
7 מחממים כדקה, הופכים ומחממים דקה נוספת עד שהגבינות נמסות. מגישים חם עם שמנת חמוצה.
* לפני שמעבירים למחבת את הבלילה לפנקייק השני מקררים מעט את תחתית המחבת מתחת למי ברז, ומחממים מחדש על אש קטנה.
>> והנה המתכון המלא בבלוג של שי ברנדס