קצ'אפה - פנקייק תירס ונצואלניכששי ברנדס טעם את הקצ'אפה של דליה אלחדף במסעדת טוטומה, הוא מיד הבין שגילה משהו חדש. בבית הוא הציץ במקרר, שינה כמה מרכיבים בהתאם, והתוצאה - אחד הפנקייקים הכי הטובים שפגשנו, אם לא הטוב ביותר
דליה אלחדף
| מסעדת טוטומה
| פורסם 06/01/17 07:44
![]()
צילום: שי ברנדס, Real Food. Uncensored |
המצרכים (4 מנות):לפנקיייק:
לטיגון:
למלית:
להגשה:
אופן ההכנה:1 טוחנים את התירס ואת שאר המרכיבים הרטובים במעבד מזון עד לקבלת בלילה סמיכה עם גושים קטנים של תירס טחון חלקית. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים במטרפה. 2 מחממים מחבת בקוטר 26 ס"מ עם ציפוי מונע הדבקה מעל להבה קטנה ומשמנים בכף שמן. שמים רבע מכמות הבלילה ומשטחים לעובי סנטימטר. מטגנים על אש קטנה עד שהתחתית משחימה. 3 הופכים בעדינות בעדינות כדי שהקצ'אפה לא תתפרק: ראשית משחררים אותה בזהירות מהמחבת בעזרת מרית רחבה, ומחליקים לצלחת גדולה ושטוחה. 4 מוסיפים כפית שמן למחבת והופכים מעל את הצלחת. מטגנים כדקה (הקצ'אפה עדיין תישאר צהובה בחלקה התחתון), והופכים את הקצ'אפה חזרה על הצלחת. 5 מחליקים את הקצ'אפה חזרה למחבת כשהצד השחום כלפי מטה. 6 שמים על חצי מהפנקייק שני חצאי פרוסת גבינה וכף בולגרית, מסמנים בעזרת מרית את קו האמצע מעט לעומק כדי להקל על הקיפול ומקפלים בעזרת במרית רחבה. 7 מחממים כדקה, הופכים ומחממים דקה נוספת עד שהגבינות נמסות. מגישים חם עם שמנת חמוצה. * לפני שמעבירים למחבת את הבלילה לפנקייק השני מקררים מעט את תחתית המחבת מתחת למי ברז, ומחממים מחדש על אש קטנה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|