גלילות חצילים חלביותאחרי שהחלטנו שגלילות החצילים של נוף הן הן אהבת חיינו, באה הגרסה החלבית ואיימה לטרוף את הקלפים. גבינות בפנים, רוטב עגבניות בחוץ והרבה הרבה פרמזן. טיגון? לא בבית ספרנו
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 06/10/10 07:31
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
למלית:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 פורסים את החצילים לאורך לפרוסות דקות, מברישים בשמן זית וצורבים על מחבת פסים חמה לכמה דקות מכל צד. לחלופין, מסדרים את הפרוסות על תבנית מרופדת נייר אפייה וצולים ב-200 מעלות. 2 מערבבים את כל מרכיבי המלית. 3 לוקחים כף מהמלית ומניחים בקצה של כל פרוסת חציל. מגלגלים לצורת גליל, כך שהקצוות יישארו פתוחים. 4 משמנים תבנית אפייה בשמן זית ומסדרים את גלילות החציל. 5 מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב, שופכים על החצילים ואופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות. 6 מגררים עוד קצת פרמזן, ומגישים. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל >> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה >> הנה גלילות החצילים הבשריות של נוף |