מבשלים עם הילדים: פסטה אפויהבאמת שאנחנו לא יודעים מה יש לילדים (מסוימים) נגד רוטב, אבל מצאנו אחלה דרך לעקוף את העניין: מבחינתם זו פסטה לבנה, מבחינתנו יש פה ביצים, גבינות ואולי אפילו איזה עשב תיבול קטן
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
יש שילובים שתמיד עובדים. כמו למשל שניצל ופירה, שניצל ופתיתים, שניצל ופסטה, שניצל ו... הדיאלוג הבא לא לקוח מתוך מערכון של הגשש: "מה אתן רוצות לאכול?", "שניצל ופירה", "אין שניצל", "אז שניצל ופתיתים"... אז התפשרנו על פסטה.
המצרכים :
לפיזור:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה 2 דקות פחות מהזמן שמצויין בהוראות ההכנה. מסננים.2. מערבבים בקערה את כל החומרים, מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב.3. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת בגודל 22X22 ס"מ. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום.4. אופים בחום של 180 מעלות, 40 דקות. מאפה פסטה. רק אל תקראו לו פשטידה | צילום: אסתי רותם, mako אוכלהכנתם? ספרו לנו איך יצא! אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. |