1 מערבבים היטב את פירורי הביסקוויטים והחמאה. מהדקים את התערובת בתחתית התבנית.
2 בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה ואת ¾ כוס הסוכר, עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה.
3 בסיר קטן ממִסים את הג'לטין עם המים הקרים. מוסיפים לסיר את המים החמים ומבשלים 2-1 דקות על להבה נמוכה תוך כדי בחישה. מצננים מעט ומערבבים את הג'לטין עם הגבינה.
4 מקציפים במערבל חשמלי את השמנת, מוסיפים בהדרגה את הסוכר שנותר ומקפלים אל תערובת הגבינה. יוצקים את התערובת על תחתית הפירורים ומקררים 4 שעות.
5 מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן. כאשר הג'לי עדיין נוזלי, מוסיפים לו את מרקחת הפטל או האוכמניות ובוחשים היטב.
6 יוצקים את התערובת על העוגה ומחליקים. מצננים במקרר כ 3-2- שעות לפני ההגשה. מעטרים בתות או פטל.
>> לאתר של פסקל