פסטה פסטואין לכם כוח להכין פסטו? תשתמשו בקנוי, אבל אנחנו נשבעים שמכריכה לכריכה הכנת פסטו ביתי טרי ומדהים לוקחת פחות זמן מהקפיצה למכולת. מכאן זו החלטה שלכם (אבל תכינו)
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 22/01/24 07:00
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :לפסטה:
לפסטו:
אופן ההכנה:1 טוחנים את כל מרכיבי הפסטו במעבד מזון למחית סמיכה. 2 מכינים פסטה לפי ההוראות על האריזה. מסננים ושומרים מעט ממי הבישול. 3 מיד כשהפסטה מוכנה מערבבים אותה עם הרוטב, ומוסיפים 2 כפות ממי בישול הפסטה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון פסטה ברוטב פסטו | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל פסטה פסטו של רותם ליברזון | צילום: רותם ליברזון, mako אוכלבתיאבון! |