פשטידת כרובית וגבינות עם טוויסטקונים בצק, חותכים כרובית ומערבבים גבינות; מוסיפים פקאנים בשביל הפריכות וצ'ילי בשביל החספוס - ויאללה לתנור
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
עלות: כ-30 שקלים המצרכים :לתבנית עגולה 26:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הכרובית במים כ-8 דקות, מסננים ומעבירים לקערה. 2 מוסיפים את כל המצרכים למעט הבצק. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. 4 מרדדים מעט את הבצק על משטח עבודה מקומח, ומניחים על תבנית אפייה. בעזרת סכין מסירים את קצות הבצק המיותרים. 5 יוצקים את תערובת הכרובית, מיישרים ואופים 35-40 דקות. * המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע שעבר הכנו פסטה מהירה וסופר טעימה |