סמיפרדו וניל וממרח לוטוסמתעצלים להכין גלידה? יש לנו פתרון שווה לא פחות. באיטלקית סמיפרדו זה "חצי קפוא", בשבילנו זה בעיקר קינוח שהאורחים שלכם בטוח לא טעמו בשום מקום אחר
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 שוברים את הנשיקות בידיים לחתיכות בינוניות. מניחים בצד. 2 מפרקים ושוברים את הפטל לחתיכות בעודו קפוא, מערבבים עם הסוכר ומניחים בצד. 3 מקציפים את השמנת לקצפת יציבה מאוד. 4 מערבבים 1/2 כוס מהקצפת עם ממרח הלוטוס. 5 מערבבים בעדינות את שברי הנשיקות עם הקצפת. מוסיפים את תערובת הלוטוס ואת הפטל ומערבבים בעדינות, בתנועות קיפול בעזרת מרית. לא צריך להגיע לאחידות מלאה. 6 מעבירים לתבנית ומקפיאים למשך 8 שעות לפחות. אפשר להקפיא גם בכלים אישיים. 7 יוצרים כדורים בעזרת כף גלידה, ומגישים. אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית וצלמת אוכל >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים |