פשטידת ירקות בסירהשבוע למדנו מרון יוחננוב שפשטידה לא חייבים לאפות בתנור - אפשר גם להכין אותה על הכיריים. איך עושים את זה? וואללה, ממש בקלות
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 03/06/19 10:18
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :לסיר סוטאז (נמוך ורחב) בקוטר 28 ס"מ:
לבלילה:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים את הסיר על להבה גבוהה, מוסיפים את השמן ומקפיצים את הירקות כמה דקות (עד חצי בישול). מתבלים. 2 מערבבים בבלנדר את חומרי הבלילה, מנמיכים את הלהבה לבינונית ומוסיפים את הבלילה לסיר. מערבבים, מכסים ומניחים לבישול של כ-10 דקות. בשלב הזה הפשטידה אמורה כבר כמעט להיות מוכנה, ואפשר לראות שהיא נפרדת מהשוליים. 3 הופכים את הפשטידה בעזרת צלחת גדולה או מגש ומבשלים עוד כ-5 דקות על להבה בינונית. 4 מגישים חם עם קרם פרש קר. פשטידת ירקות בסיר - פרוסה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל* מעדיפים פשטידה גבוהה יותר? הכינו אותה בסיר של 24 ס"מ. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |