פוקצ'ה ים תיכונית אישיתמאפה ריחני ואוורירי עם המון תוספות שוות שמשתלבות נהדר יחד לפוקצ'ה מעולה![]()
צילום: דן פרץ, תנובה
|
המצרכים (9 מנות):לבצק:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבצק: לשים במיקסר עם וו לישה במשך 3 דקות במהירות איטית את הקמח והמים. 2 מוסיפים את השמרים וממשיכים ללוש עוד 5 דקות במהירות בינונית. 3 מוסיפים מלח ושמן זית ולשים עוד 2 דקות עד קבלת בצק חלק ואחיד, מעט דביק. 4 מכסים את קערת המיקסר ומתפיחים שעה. 5 מחלקים את הבצק ל-9 יחידות. 6 יוצרים מכל יחידה מלבן של 25X7 ס"מ. מפזרים גבינה פטה, זיתים משני סוגים, מעט בצל סגול וכמה עלי זעתר. מניחים לתפיחה של חצי שעה. 7 מחממים תנור ל-230 מעלות ואופים 8-9 דקות, עד להשחמה קלה. * אחרי האפייה ניתן ומומלץ לבזוק על הפוקצ'ות מעט שמן זית ומלח.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|