בורקיטס גבינה וחציליםמיכל אנסקי מבקשת מהמתמודדים להכין בורקס? הנה משהו להשראה: המתכון של מיכל עצמה לבורקיטס פריכים וטעימים, עם גבינה בולגרית וחציל שקולים על אש גלויה, ובצק שאיך לא - מכינים לבד
מיכל אנסקי
| מאסטר שף
| פורסם 06/06/19 14:23
![]()
צילום: עדי עובדיה, מאסטר שף
|
המצרכים :לבצק:
למילוי:
לציפוי:
להגשה:
אופן ההכנה:1 הבצק: מערבבים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה כמה שניות, עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד, ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות. 2 מכינים את המלית: קולים את החציל על רשת שמונחת על אש גלויה. קולפים וקוצצים את בשר החציל דק. מערבבים עם כל יתר חומרי המלית. 3 הרכבת המנה: מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3-2 מ"מ, וקורצים עיגולים בעזרת כוס או כלי עגול אחר. 4 שמים כפית מהמילוי במרכז כל עיגול, מקפלים לשניים וסוגרים. מסדרים בתבנית. 5 מושחים את הבורקיטס בחלמון הטרוף ומפזרים שומשום. 6 אופים כ-20 דקות, או עד שהבוריקיטס משחימים. *מומלץ להגיש עם יוגורט ועם סלט עגבניות חריף (עגבניות בשלות, פלפל חריף ושום).
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|