1 ממיסים את החמאה בקלחת, מוסיפים קמח ומטגנים 2 דקות.
2 מוסיפים את החלב בזרם דק תוך כדי ערבוב מתמיד.
3 מוסיפים את החלמונים בהדרגה וממשיכים לערבב כל הזמן (חשוב שהחלב לא ירתח).
4 מוסיפים את הגבינות וממיסים אותן.
5 מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
6 בקערה נפרדת מקציפים, בעזרת מיקסר ידני, את החלבונים עד לקבלת קצף יציב.
7 מקפלים את תערובת החלבונים לתוך תערובת הגבינות.
8 משמנים את הכלים של הסופלה בחמאה, מפזרים פירורי לחם ומנערים את עודפי הפרורים.
9 ממלאים כל כלי עד לחצי גובה ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-20 דקות.
אופן הכנת הסלט:
1 מערבבים בקערה קטנה את שמן הזית, מיץ הלימון, מלח, דבש, סילאן וחרדל.
2 את הרוטב מוזגים על עלי הרוקט ומערבבים.