לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 מכינים את הקרוטונים: מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 קורעים בגט לחתיכות גסות בגודל כ-2 ס"מ ומפזרים בתבנית. מזלפים מעל שמן, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים.
3 אופים כ-8 דקות רק עד שקצות הקרוטונים מתחילים להשחים והלחם יבש.
4 מכינים את הרוטב: שמים את חומרי הרוטב בצנצנת עם מכסה תואם ומנערים היטב לערבוב.
5 מרכיבים את הסלט ומגישים: מערבבים בקערה 2 סוגי עגבניות, זיתים, גבינת פטה ועשבי תיבול. מוסיפים קרוטונים, יוצקים רוטב לפי הטעם, מערבבים קלות ומגישים מיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
פתח הכל סגור הכל