סלט עגבניות עם פטה עזיםסלט איטלקי עשיר וססגוני. כדאי להכין את הקרוטונים בבית – זו אינה טרחה גדולה, והסלט ירוויח מכך מאוד
| על השולחן
| פורסם 25/04/13 22:11
![]()
צילום: על השולחן
|
המצרכים (6 מנות):לקרוטונים:
לרוטב:
לסלט:
אופן ההכנה:1 מכינים את הקרוטונים: מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 קורעים בגט לחתיכות גסות בגודל כ-2 ס"מ ומפזרים בתבנית. מזלפים מעל שמן, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים. 3 אופים כ-8 דקות רק עד שקצות הקרוטונים מתחילים להשחים והלחם יבש. 4 מכינים את הרוטב: שמים את חומרי הרוטב בצנצנת עם מכסה תואם ומנערים היטב לערבוב. 5 מרכיבים את הסלט ומגישים: מערבבים בקערה 2 סוגי עגבניות, זיתים, גבינת פטה ועשבי תיבול. מוסיפים קרוטונים, יוצקים רוטב לפי הטעם, מערבבים קלות ומגישים מיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|