בלינצ'ס מלוחים עם גבינות ותרדבלינצ'ס דקיקים עם מלית של גבינה בולגרית, גבינה לבנה ותרד מאודה שסוגרים לכם את הפינה המלוחה לחג. את הבצק אפשר להכין במחבת קצת מראש ואת המילוי והאפייה רגע לפני ההגשה
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 28/05/14 15:13
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (18 מנות):לבלינצ'ס:
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 טורפים היטב את חומרי הבלינצ'ס. 2 משמנים קלות מחבת ויוצקים כמצקת מהבלילה למחבת, מניעים את המחבת בצורה סיבובית עד שהבלילה מתפשטת באופן אחיד ודק על פני המחבת. ברגע שהחלק העליון מקבל קרום ומתייבש מעבירים את הבלינצ'ס לצלחת שטוחה - אין צורך להפוך לצד השני. כך עושים עם יתרת הבלילה. 3 מערבבים יחד את כל חומרי המלית. מניחים כף בקצה עלה הבלינצ'ס סוגרים משני הצדדים ומגלגלים (כמו שמגלגלים סיגר). מניחים בתבנית משומנת קלות כשהתפר כלפי מטה. 4 את החלמון שנשאר מערבבים עם כף שמן זית ומברישים את הבלינצ'ס. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות ל-10 דקות ומגישים חם. * * לבלוג של אינס שילת ינאי - תיק אוכל >> בשבוע שעבר הכנו בוריקיטס גבינות>> לכל המתכונים לשבועות |