עוגיות חמאה פריכות במילוי שוקולדרוצים להגיד למישהו שאתם אוהבים אותו? אין דרך טובה יותר לעשות את זה מאשר העוגיות האלה
| השף הלבן, תנובה
| פורסם 31/07/12 18:40
צילום: ליטל ארזי, השף הלבן, תנובה
|
המצרכים (15 מנות):לעוגיות:
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מעבדים את הקמח, החמאה וגרידת הלימון במעבד מזון. כאשר נוצרים פירורים, מוסיפים את אבקת הסוכר ומעבדים מספר שניות. 2 מוסיפים את הביצה ומעבדים בעוד כמה פולסים קצרים עד שנוצר בצק אחיד (אם הבצק מתאחד לפני הוספת הביצה בשלמותה אין צורך להשתמש בכולה). עוטפים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לנוח בקירור כשעה. 3 מרדדים את הבצק על משטח מקומח, ובעזרת קורצן עוגיות בצורת לב קורצים 30 לבבות. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 כ-15 דקות, עד שהעוגיות זהובות. מצננים. 4 מורחים מממרח השוקולד על עוגיית לב אחת ומכסים בעוגייה שנייה. 5 לציפוי: ממיסים את השוקולד הלבן ובעזרת כפית יוצרים משיחות מעל העוגיות, כך שייווצרו קווים על העוגייה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! למתכונים נוספים היכנסו לאתר השף הלבן מתכון, צילום וסטיילינג: ליטל ארזי |