מאפינס מייפל, קינמון ופקאןלצד כל קלאסיקות המאפינס האהובות, אנחנו בהחלט ממליצים לכם לגוון מדי פעם עם משהו חדש. המתכון הבא עושה זאת יופי, עם שילוב שישחק לכם בכל בלוטות הטעם
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 15/08/16 07:10
צילום: נטלי לוין, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):למאפינס (תבנית שקעים של 12 יחידות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים את תבנית השקעים בעטרות נייר (מנג'טים). 2 טורפים בקערה את הביצים, השמנת, הווניל, הסוכר, המייפל, הקינמון והמלח עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד לאחידות. 4 יוצקים את התערובת לשקעים וממלאים אותם כמעט עד שפתם. 5 מפזרים את האגוזים על הבלילה. 6 אופים במשך 15-20 דקות או עד שהמאפינס תפוחים, זהובים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים. 7 מצננים את המאפינס לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים (מומלץ להגיש את המאפינס חמימים מעט או בטמפרטורת החדר). * ניתן לשמור את המאפינס בין 4 ל-5 ימים בכלי אטום, או להקפיא אותם לתקופה של עד חודש. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |