לחם גבינות בעשר דקותמהיר ומנצח: מכירים את הבואיקוס הבולגריים? קבלו אותם בגרסת הכיכר השלמה
אייל לביא
| טרה
| פורסם 23/05/11 10:13
צילום: דני לרנר, טרה
|
המצרכים :לבצק:
לאפייה:
אופן ההכנה:1 מחממים את התנור לחום בינוני (170 מעלות), מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים את נייר האפייה בכף שמן זית. 2 מעבירים את כל החומרים לבצק למעבד מזון בעל להב מתכת, ומעבדים ב"פולסים" (בהפסקות) עד לקבלת בצק. מעבירים את הבצק לתבנית ומעצבים בעזרת הידיים לצורת התבנית. 3 מברישים את הבצק בביצה הטרופה, זורים מעל את הקצח ואופים 30-25 דקות (עד שקיסם הננעץ במרכז המאפה יוצא יבש). מצננים ומגישים. >> היכנסו למתחם מתכוני שבועות המלא, ותוכלו להשתתף בתחרות מתכונים נושאת פרסים! |