1 מרתיחים בסיר חלב, מים, סוכר ומלח. כשהכל רותח מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את החמאה.
2 לאחר שהחמאה נמסה מורידים את הסיר מהאש ומוסיפים את הקמח. מחזירים את הסיר לאש ומערבבים במרץ עד שהבצק לא נדבק לדפנות הסיר.
3 מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומפעילים על מהירות בינונית. מוסיפים ביצה אחת, מחכים שהיא תיטמע ומוסיפים את השנייה.
4 מוסיפים את הגבינות ואת העירית ומערבבים היטב.
5 יוצרים סופגניות קטנות (הצורה לא חשובה) ומטגנים בשמן עמוק בחום של 160 מעלות עד שהבומאלוס שחומים ויפים. מזלפים מעל קצת דבש ואוכלים.
>>לכתבה המלאה