פילאף חיטה וירקות שורש עם צימוקיםתבשיל חיטה מתקתק בבישול ארוך ואיטי שמסמן את בוא החורף
יונתן | מתכוני גולשים
| פורסם 12/12/13 16:43
![]()
צילום: משק 8, יחסי ציבור
|
יש משהו מאוד שורשי ובסיסי בתבשיל של חיטה. התבשיל הזה אהוב עליי במיוחד, מכיוון שאין בו טיפת שמן או סוכר והוא עדיין יוצא מתקתק ועשיר בטעמים. מדובר בפרפרזה לתבשיל חיטה מתקתק שאמא שלי הייתה מכינה לשבת, בבישול ארוך ואיטי. בבית שלנו הוא סימן את בואו של החורף. המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים בסיר את כל המרכיבים למעט החיטה כ-10 דקות, עד שהירקות מתרככים ומתקרמלים מעט. 2 מוסיפים את החיטה ומביאים לרתיחה. 3 מנמיכים את האש ומבשלים עד שהחיטה מתרככת. אם יש צורך - מוסיפים מים תוך כדי הבישול. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|