כהכנה - קוצצים חופן פטרוזיליה, חותכים את חזה העוף כ-150 גרם לפרוסות דקות ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס, כותשים 2 שיני שום, מפרידים פרחי ברוקולי לחתיכות קטנות.
הכנה -משמנים מחבת עם שמן זית ומכניסים את השום הכתוש. נותנים להשחים מעט ומוסיפים את הפטרוזיליה ואת פרוסות חזה העוף. מקפיצים כמה דקות עד שחזה העוף עשוי היטב ועד שכל הריחות כבר יוצאים מהמחבת אליכם לאף! מוסיפים רבע כוס שמן זית ואת הפסטה ומוסיפים קורט מלח ופלפל. ממשיכים להקפיץ את הפסטה על המחבת עד שהמנה חמה ומוכנה להגשה!!!