להכנת הבצק: לפזר את הקמח על משטח העבודה (משטח העבודה הנוח ביותר הוא השיש של המטבח) וליצור גומה, לתוך הגומה יש להוסיף בהדרגה את החלמונים והביצים וללוש לבצק גמיש ונוח, לכדרר לכדור, לעטוף בניילון נצמד ולתת לבצק לנוח כחצי שעה במקרר.להכנת המלית:להניח במחבת את הסוכר, הדבש, החמאה והוניל, לאחר ביעבוע קל להוסיף את היין ורבעי אגסים. לבשל עד לריכוך האגסים ולהוריד מהאש. לחתוך את האגסים ולערבב יחד עם הגבינות.להכנת הרביולי: לרדד בצק במכונת הפסטה בהדרגה כ5-7 פעמים עד שמתקבל מלבן דק דק. להניח באמצע המלבן במרווח של 7 ס"מ לערך כף מלית (שימו לב! אל תשימו יותר מידי מלית שהבצק שלכם לא יקרע) להבריש עם ביצה את החלק העליון ולקפל את המלבן לחצי לרוחבו (ראה תמונה). לחתוך עם סכין כל רביולי ורביולי וכשיש לכם ריבועים מוכנים, הדקו את הקצצות בעזרת מזלג. בשלו את הרביולי במים שהומלחו קלות עד שאלו צפים למעלה.
להכנת הרוטב: הניחו במחבת את החמאה, המלח והמרווה עד לביעבוע, והוסיפו את הרביולי. להגשה- פזרו מעל מעט פקאנים מקורמלים שבורים.שיהיה בתאבון!