מבשלים את הפסטה בסיר עם מים לפי הוראות על גבי האריזה.
מסננים, שוטפים במים קרים ומניחים בצד.
מניחים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה את עגבניות שרי, ויוצקים מעט שמן זית מעל. אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות צלזיוס מוציאים מתנור ומקררים.
בקערה, מערבבים 50 גרם פסטו עם לימון וגבינת המוצרלה.
יוצקים את רוטב פסטו על הפסטה ומערבבים היטב.
מוסיפים לפסטה פלפלים הקלויים , עגבניות שרי, עגבניות מיובשות, שקדים וזרעי פרג.
מגישים קר.