ממלאים את הקנלוני בכבד הקצוץ בתבנית שיש מתאימה לאפייה. בסיר נפרד שמים שני חלמוני ביצה, חצי כוס חלב וקורט מלח, מקציפים ללא הפסקה על אש קטנה עד שניהיה מרקם קצפי, מוסיפים את גבינת המסקרפונה כ-250 גרם וקורט אגוז מוסקט וכף סוכר לבן ומערבבים טוב עד שניהיה מרקם אחיד ונותנים להתחמם על אש קטנה למשך עוד 2 דקות. בנתיים בסיר נפרד משרים אגס שלם קלוף ביין אדום עם כפית סוכר. שופכים את הרוטב על הקנלוני הממולאים ומכניסים לתנור בחום של 190 מעלות למשך חצי שעה. את האגס ביין שמים בקערה מתאימה לתנור, חוצים באמצע ומכניסים גם כן לתנור לצלייה. מוציאים את הפסטה המוכנה, חוצים את האגס לרבעים ומניחים בצלחת. בתאבון!!!