מראש - משרים את השרימפסים לשעה שעתיים לפחות בתערובת של שתי כפות שמן זית, מיץ לימון, שן שום כתושה וחצי כף מתערובת התיבול האיטלקית
1 מכינים ספגטי לפי הוראות היצרן
2 קולים צנוברים על מחבת בלי שמן
3 מקפיצים במחבת נפרד את השרימפסים עד שמבושלים (כשורודים סוגרים את האש)
4 מחממים שמן זית במחבת, ומטגנים את העגבניות, כשמתרככות מוסיפים שום + תבלין איטלקי
5 חותכים את הזיתים לפרוסות ומוסיפים פנימה
6 כשהעגבניות מבושלות למדי מוסיפים את השרימפס ומקפיצים ברוטב עד שהם סופגים חלק מהנוזלים
7 מוסיפים את הספגטי ומערבבים מעט במחבת
8 מגישים עם צנוברים קלויים ופרמז'ן מעל