מטגנים עם שמן, כ- 10 דקות – רבע שעה, מערבבים עם כף עץ עד שהבשר משחים וכל הנוזלים מתאדים.
מוסיפים, מלח, פלפל – עד שמתקרר.
בקערה:
2 תפוחי אדמה מבושלים
2 ביצים קשות
מועכים הכל עם ¾ חב' פטרוזיליה
מוסיפים כפית כורכום, ½ כפית קינמון + ביצה
½ כוס קמח מצה
בצל גדול מגורד
לערבב עם הבשר שהתקרר + מלח ופלפל לפי הטעם.
להכים 2 קערות:
באחת – 1 ביצה + 1/3 כוס מים + ½ כפית כורכום
בשניה – קמח מצה
להכין קציצות, לטבול בקערה הראשונה עם הביצה ואחר כך בקערה השניה עם קמח המצה ולטגן.
בתיאבון