לערבב את כל מרכיבי הקציצות ולהניח כחצי שעה במקרר להתגבשות
בינתיים-לטגן קוביות תפוחי אדמה עד לקבלת צבע זהוב-חום ולקראת סוף הטיגון לתבל.
בעזרת כף מחוררת להוציא לצלחת
באותו השמן לטגן את הקציצות חצי טיגון ולהניח בתוך סיר רחב בשכבה אחת
במחבת נוספת לטגן את קוביות הבטטה עד לקבלת צבע קרמלי.
להניח את קוביות תפוחי האדמה והבטטה מעל הקציצות ולתבל בתבליני המנה
להוסיף לסיר כוס אחת של מים רותחים
לכסות את הסיר ולהכניס לתנור לחצי שעה בטמפרטורה של 180 מעלות
להסיר את המכסה ולאפות 10 דקות נוספות