מניחים נייר אפיה בתבנית התנור פורסים את החצילים דק מורחים שמן זית
ומלח ואופים בטורבו בחום 190 מעלות כ-15 דקות ולצנן
מערבבים את מרכיבי הקציצות ויוצרים קבבון מניחים בחלק הקרוב של החציל ומגלגלים
מניחים בצד עד להכנת הרוטב
בסיר רחב מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום מטגנים עוד מעט ומוסיפים את העגבניות
מתבלים בפפריקה,מרק עוף,מלח,פלפל,סוכר מוסיפים מים מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות מנמיכים
להבה, מניחים את גלילות החצילים ומהבשר שנותר מכינים קציצות מוסיפים לסיר מבשלים כשעה עד
לאידוי רוב הנוזלים