ראשית מטגנים בצל אחד גדול. מוסיפים אליו את הפלפלים החתוכים למשך כחמש דקות. בינתיים ניגשים לקציצות. לוקחים את הבשר הטחון, מוסיפים כשלוש ארבע כפות של פירורי לחם, מוסיפים ביצה, שום , פטרוזיליה ,פלפל, פפריקה מתוקה ותבלין לעוף. מכינים את הקציצות ושמים בצד למספר דקות. חוזרים חזרה לתבשיל .מוסיפים את העגבניות המרוסקות, לפי הצורך מוסיפים מים על פי כמות הקציצות . מוסיפים את התבלון- אבקת מרק בטעם עוף, פפריקה מתוקה ,פפריקה חריפה, שתי כפות סילאן, פלפל , צ'ילי גרוס . מכניסים את הקציצות ונותנים לרוטב להתבשל. לאחר כעשר דקות טועמים את הרוטב. במידה ולא מתקתק מספיק אפשר להוסיף סוכר חום או סוכרזית. ברגע שהקציצות מוכנות סוגרים את האש. הצעת ההגשה היא בהוספת אורז לבן.
בתאבון!