חזה עוף טחון ושעועיתמנה מנצחת! 4 רכיבים עיקריים. בריאה, מזינה, משביעה וטעימה !! הכנה קלה, כולם יוכלו להנות (:
NaamaS | מתכוני גולשים
| פורסם 22/08/15 07:18
![]() |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 ראשית, יש לקצוץ את הבצל ולחתוך את גבעולי הסלרי. יש לטחון את החזה עוף ולהוסיף אליו מעט שמן זית, מלח ופלפל. 2 להוסיף למחבת רחבה שמן זית, בצל וסלרי. לערבב מידי פעם כ3 דק. 3 נוסיף את החזה עוף ונערבב למשך 3 דק או עד שרוב החזה עוף מתחיל להלבין ולאחר מכן נוסיף את השעועית. 4 נוסיף את הפפריקה, מלח פלפל ונערבב בשנית . 5 נסגור את הסיר למשך כ15 שעה של אש נמוכה. מידי פעם נעבור ליד הסיר ונערבב. 6 שלב אחרון חביב... מומלץ להגיש את המנה על מצע אורז (גם פתיתים או פירה ילך סבבה ). הגישו את המנה, תהנו ושיהיה לכם לבריאות !!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|