מחלקים את השמנת המתוקה ל-2 (200+200) ומרתיחים רק חצי אחד (200 מ"ל) על אש בינונית.
שופכים את השמנת המתוקה על השוקולד, ממתינים חצי דקה, מערבבים ומכניסים למקפיא ל-15 דקות.
בינתיים מערבבים בקערה עמוקה את החלב עם תמצית הוניל, טובלים את הבישקוטים ומסדרים את השכבה הראשונה.
לאחר שהגנאש התקרר, מתחילים להקציף אותו ומוסיפים אליו כ-125 גרם (חצי קופסא) מגבינת המסקרפונה ומקציפים לקרם יציב.
מורחים את השכבה השניה על הבשקוטים ומסדרים את השכבה השלישית (הבשקוטים) מעל (לאחר שטבלנו אותם בחלב).
מתחילים להקציף את החצי השני של השמנת המתוקה (200 מ"ל), מוסיפים את הסוכר לאחר כדקה של הקצפה ואת 125 גרם המסקרפונה הנותרה ומקציפים לקרם יציב.
מורחים את הקרם בשכבה הרביעית והאחרונה ובוזקים מעל את הקקאו.
מעבירים למקרר להתייצבות והתרכחות של לפחות שעתיים או עד להגשה.